Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αρέσει στον Πιτίνο ο Κούριτς

Παναθηναϊκός: Αρέσει στον Πιτίνο ο Κούριτς
Ο Ρικ Πιτινο έχει εισηγηθεί στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την απόκτηση του Κάιλ Κούριτς της Μπαρτσελόνα

Μπορεί ο Ρικ Πιτίνο να μην έχει απαντήσει ακόμη αν θα μείνει ή όχι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά έχοντας την καθοδήγηση του Αμερικανού προπονητή. Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, όπου μαζί με την οικογένειά του περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Φυσικά τα πάντα κρέμονται από τα χείλη του, αφού μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση.

Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από θετικό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των «πρασίνων» ότι ο Αμερικανός τεχνικός θα πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει. Και αυτό διότι προχωράει ήδη το πλάνο της επόμενης σεζόν σύμφωνα με τις σημειώσεις και την… καθοδήγησή του. Ο Ρικ Πιτίνο έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχει στο μπλοκάκι του είναι ο Κάιλ Κούριτς της Μπαρτσελόνα, τον οποίο γνωρίζει από την εποχή του Λούιβιλ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Αμερικανός αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο Κούριτς είναι λύση για… αντι-Λοτζέσκι, ο οποίος παρά το σούπερ τελείωμα στη σεζόν δύσκολα θα παραμείνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments