Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τετ α τετ Βράνιες – Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Τετ α τετ Βράνιες – Μελισσανίδη
Ο Όγκνιεν Βράνιες είχε τετ α τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την πρώτη στιγμή που ο Βόσνιος επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής. Για την ακρίβεια μιας μεγάλης επιστροφής. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στην Άντερλεχτ, ο Όγκνιεν Βράνιες είναι και πάλι στη χώρα μας για να φορέσει την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Ο Βόσνιος στόπερ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει, ειδικότερα από τη στιγμή που τα πράγματα στο Βέλγιο είχαν στραβώσει για τα καλά. Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον, οι συζητήσεις είχαν παγώσει μετά τους ενδοιασμούς που είχε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Τις τελευταίες ώρες και μετά από προσωπικές ενέργειες του διεθνή στόπερ, το κλίμα ανατράπηκε. Ο Πορτογάλος τεχνικός πείστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν θα υπάρξει κανένα εξωαγωνιστικό πρόβλημα. Φυσικά, ο Καρντόσο δεν είχε καμία αμφιβολία για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ δεν είχε παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά στο ρόστερ.

Το τετ α τετ του Βράνιες με τον “Τίγρη”

Ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του Βράνιες είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αφεντικό της ΑΕΚ έχει μεγάλη αδυναμία στον Βόσνιο και ανάμεσα στους δυο άντρες υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Πριν πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ο έμπειρος αμυντικός είχε συνάντηση με τον “τίγρη”.  Το κλίμα στη συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Βράνιες ήταν πολύ καλό, ωστόσο σύμφωνα με τη “Live Sport” συζητήθηκαν και εξωαγωνιστικά ζητήματα. Ο “Τίγρης” επισήμανε στον 29χρονο άσο ότι δεν επιθυμεί να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα από την πλευρά του παίκτη και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ομάδα με δική του ευθύνη.

Ο Μελισσανίδης πάντως εκτιμά τον χαρακτήρα του Βράνιες και τον χαρακτηρίζει “καλό παιδί”. Ο διεθνής αμυντικός από την πλευρά του έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, δηλώνοντας πως θα είναι υπόδειγμα επαγγελματία και πως θα επιστρέψει στα γνωστά του επίπεδα, αφήνοντας οριστικά πίσω όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments