Αθλητισμός

Ουρουγουάη – Ιαπωνία 2-2

Ουρουγουάη – Ιαπωνία 2-2
Ουρουγουάη - Ιαπωνία: Στο καλύτερο ματς του Copa America, Ουρουγουάη και Ιαπωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, έχοντας αμφότερες ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Ουρουγουάη – Ιαπωνία: Γκολ και θέαμα προσέφεραν η Ουρουγουάη και η Ιαπωνία σε όσους επέλεξαν να ξενυχτήσουν και να παρακολουθήσουν το μεταμεσονύχτιο παιχνίδι τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Copa America. Μπορεί το ματς να έληξε ισόπαλο, 2-2, αλλά είχε τα πάντα. Η “Σελέστε” έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και πλέον θα περιμένει την οριστική της κατάταξη στο γκρουπ, ενόψει οκτάδας. 

Οι Ουρουγουανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, αλλά οι Ιάπωνες ήταν αυτοί που χτύπησαν στην αντεπίθεση και προηγήθηκαν με τον με τον Μιγιόσι στον 25′. Από εκεί και πέρα η Σελέστε ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Καβάνι ήταν πολύ ορεξάτος και κέρδισε πέναλτι, αν και χρειάστηκε τη χρησιμοποίηση του VAR για να κατοχυρωθεί.

Ο Σουάρες δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-1 στο 32’. Μάλιστα οι τυπικά γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι αλλά ο «Ματαδόρ» δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ σε τρεις καλές ευκαιρίες, έχοντας και ένα δοκάρι. Την ίδια πολύ θεαματική εικόνα και εξέλιξη είχε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος.

Μπορεί οι παίκτες του Όσκαρ Ταμπαρες να πίεζαν και να προσπαθούσαν να βρουν το δεύτερο γκολ για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, αλλά τελικά οι Ιάπωνες ήταν εκείνοι που το βρήκαν πρώτοι. Στο 59′ οι Σαμουράι βγήκαν στην αντεπίθεση,  ο Μιγιόσι εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απόκρουση του Μουσλέρα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

Η Ουρουγουάη όμως είχε άμεση απάντηση. Στο 66′ ο Χιμένες με ωραία κεφαλιά σε 2-2, ύστερα από κόρνερ και αυτή η φάση έφερε την οπισθοχώρηση σταδιακά των Γιαπωνέζων. Ο Καβάνι έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως ο Σουάρες έχασε τις δύο μεγαλύτερες στο 88’ και στο 93’ και το αποτέλεσμα έφερε μεν τη «σελέστε» στην κορυφή του γκρουπ να περιμένει δε το ματς της Χιλής με το Εκουαδόρ την Παρασκευή.

Η Ουρουγουάη έχει 4 βαθμούς και βρίσκεται πρώτη στον Όμιλο, δεύτερη είναι η Χιλή (3) που έχει ματς λιγότερο και τρίτη η Ιαπωνία που πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Copa America. Στην τελευταία θέση του ομίλου βρίσκεται το Εκουαδόρ που δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Ιαπωνία για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Copa America

Η Βαθμολογία του ομίλου

  • 1. Ουρουγουάη 4 (6-2)
  • 2. Χιλή 3 (4-0)
  • 3. Ιαπωνία 1 (2-6) – (1 παιχνίδι λιγότερο)
  • 4. Εκουαδόρ 0 (0-4) – (1 παιχνίδι λιγότερο)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

  • Σάββατο 22/6:  Εκουαδόρ – Χιλή (02.00)
  • Τρίτη 25/6: Χιλή – Ουρουγουάη (02.00), Εκουαδόρ – Ιαπωνία (02.00)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments