Ελλάδα

Σύγκρουση προαστιακού με λεωφορείο στη Λιοσίων

Σύγκρουση προαστιακού με λεωφορείο στη Λιοσίων
Πανικός στη Λιοσίων. Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο πριν από λίγο.

Πανικός στη Λιοσίων. Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο πριν από λίγο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τους επιβάτες τρένου και λεωφορείου, ο οδηγός του αστικού, που εκτελούσε το δρομολόγιο Β12 Μάρνη – Ανω Λιόσια δεν σταμάτησε ποτέ. Πήρε… αμπάριζα τις μπάρες, καβάλησε τις γραμμές κι ενώ ο προαστιακός ερχόταν, ευτυχώς ο οδηγός του, επέδειξε αντανακλαστικά και ελάττωσε ταχύτητα.

Ο οδηγός του συρμού, είχε αντιληφθεί ότι κάτι… τρέχει και πατούσε κόρνα, ενώ ελάττωνε ταχύτητα, όμως ο οδηγός του αστικού λεωφορείου δεν σταμάτησε το βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί κάποιος επιβάτης σοβαρά, καθώς όλοι συγκεντρώθηκαν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

Ο οδηγός του Προαστιακού είδε από μακριά πως το λεωφορείο ήταν ακινητοποιημένο στις γραμμές, και άρχισε να κορνάρει ασταμάτητα, όμως δεν πρόλαβε να αποφύγει τη σύγκρουση. Όλοι οι επιβάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, όμως ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

O δημοσιογράφος, Πάνος Λούπος, που μένει στην περιοχή, έγραψε στο facebook: “Έσπευσαν από την πρώτη στιγμή, ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Οι επιβάτες ευγνωμονούν τον οδηγό του τρένου που το αντιλήφθηκε από μακριά κι άρχισε και να κορναρει ασταμάτητα αλλά και να σταματάει σταδιακά. Κατηγορούν ορισμένοι τον οδηγό του λεωφορείου που δεν άνοιγε τις πόρτες να βγουν αλλά κανείς δεν μπορεί να πει αν αυτό θα ήταν προτιμότερο. Το λεωφορείο δεν μπορούσε να κάνει πιο μπροστά λόγω κίνησης”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments