Πολιτισμός

Shawn Mendes: Μοναδικό ντουέτο με την Camila Cabello στο τραγούδι “Señorita”

Shawn Mendes: Μοναδικό ντουέτο με την Camila Cabello στο τραγούδι “Señorita”
Shawn Mendes: Το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την Camila Cabello είναι καταπληκτικό.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, ο Shawn Mendes και η Camila Cabello παρουσίασαν το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους με το τραγούδι «Señorita» που κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music. Η προηγούμενη τους  συνάντησή ήταν πριν από τέσσερα χρόνια, στο τραγούδι «I Know What You Did Last Summer» από την επανέκδοση του πρώτου δίσκου, «Handwritten» του Καναδού τραγουδιστή.

Από τότε όμως έχουν αλλάξει αρκετά. Ο Shawn Mendes ήταν ένας πολλά υποσχόμενος έφηβος και ανερχόμενο ταλέντο, που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής. Εν έτη 2019, ο Mendes, σε ηλικία μόλις 20 ετών, αποτελεί πιο επιτυχημένο και δημοφιλέστερο pop star της γενιάς του, πουλώντας εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Η Camila Cabello ήταν τότε μέλος του πολυπλατινένιου συγκροτήματος Fifth Harmony, αλλά από το 2016 ακολουθεί σόλο καριέρα στο πλαίσιο της οποίας έχει αποσπάσει πλήθος σημαντικών βραβείων, αλλά και δύο υποψηφιότητες για Grammy, παρότι είναι μόλις 22 ετών.

Η φήμη και οι μεγάλες επιτυχίες τους δεν έχουν αλλάξει τη στενή φιλία και τον αμοιβαίος θαυμασμός που κρατά δεμένους του Shawn Mendes και Camila Cabello όλα αυτά τα χρόνια. Μετά απο τέσσερα χρόνια οι δυο τους ενώνουν και πάλι τις φωνές τους στο «Señorita», ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από πάθος.

Το φλογερό ταμπεραμέντο τους, η φρεσκάδα της νιότης τους και υπέροχες φωνές τους συνθέτουν ένα μεθυστικό αποτέλεσμα. Η μελωδία κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη νότα και κάμπτει κάθε αντίσταση. Το δίδυμο υπογράφει το «Señorita» μαζί με μία καταπληκτική ομάδα που αποτελείται από τους Andrew Watt, benny blanco, Ali Tamposi, Charli XCX, Jack Patterson (Clean Bandit) και Cashmere Cat.

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο έμπειρος Dave Meyers. Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έχει χωρίσει αλλά θυμάται ακόμα όσα έζησε μαζί, μία ιστορία γεμάτη ρομαντικές στιγμές και σκηνές έντονου πάθους. Ένας μεγάλος έρωτας που δεν έχει σβήσει.

Απολαύστε το νέο βίντεο κλιμ από το τραγούδι “Señorita” των Shawn Mendes και Camila Cabello

Ποια είναι η Camila Cabello

H Camila Cabello γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας και μετακόμισε στην ηλικία των 6 ετών μαζί με την οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντας, όπου μεγάλωσε. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony από το 2012 έως τα τέλη του 2016. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα EP και δύο στούντιο άλμπουμ. Η αποχώρησή της από το συγκρότημα, ανακοινώθηκε στης 18 Δεκεμβρίου 2016.

Ως καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε δύο τραγούδια τα οποία έφτασαν στα τοπ 20 του Billboard hot 100: το I know what you did last summer και το Bad Things με τον Machine Gun Kelly όσο ήταν ακόμα στο συγκρότημα. Στης 19 Μαΐου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο τραγούδι της, Crying in the club. Το πρώτο άλμπουμ της, Camila, κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου 2018. Επίσης, συμμετείχε στο Know No Better με διάφορους διάσημους καλλιτέχνες, καθώς και στο Crown με τους Grey για την ταινία “Bright” του “Netflix”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments