Video

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ήμουν σαν αγρίμι μετά το Survivor (vid)

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ήμουν σαν αγρίμι μετά το Survivor (vid)
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δυσκολία να προσαρμοστεί μετά το Survivor.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κέρδισε μεγάλη προβολή με τη συμμετοχή της στο Survivor. Παρά το γεγονός ότι αρρώστησε σοβαρά, έμεινε στο παιχνίδι και μάλιστα είχε καταφέρει να έχει καλές επιδώσεις. Τότε οι συμπαίκτες της έδωσαν το παρατσούκλι “μπουλντόζα”. Λίγους μήνες μετά η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας των άσχημων σχέσεων που είχε με ορισμένους συμπαίκτες της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν  καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης. Σε αυτή τη συνέντευξη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά το Survivor, ενώ αποκάλυψε τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί και αν έχει πει το «ναι».

«Μπορεί να μου συμβεί πολλές φορές πάλι το ίδιο θα στεναχωρηθώ και κάθε φορά απορώ μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τέτοια πράγματα ηθελημένα. Σοκαρίστηκα από συμπεριφορές ανθρώπων. Πέρσι μετά το ‘’Survivor’’ ένιωθα πως ήμουν αγρίμι. Ήμουν απότομη, είχα πολύ θυμό που έπρεπε μα αποβάλλω. Στο παιχνίδι στεναχωρήθηκα…», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν εστίασα στην εξωτερική εμφάνιση και για αυτό και πληγωνόμουν. Ένα καλό που έκανε το ‘’Survivor’’ ήταν ότι ο κόσμος είδε και τις άλλες πλευρές μου».

Aκόμη, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δέχτηκε προτάσεις γάμου, αλλά απέφυγε να πει τον αριθμό. «Στις σχέσεις μου πάντα με έβλεπαν σοβαρά. Δεν θα έμενα σε μια σχέση αν δεν έβλεπα μέλλον γιατί με σέβομαι», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments