Lifestyle

Θέατρο Βράχων: Η έκπληξη της Ράντου στον Παπακωνσταντίνου

Θέατρο Βράχων: Η έκπληξη της Ράντου στον Παπακωνσταντίνου
Στο Θέατρο Βράχων, ανήμερα των γενεθλίων του, τραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου του ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη.

Στο Θέατρο Βράχων τραγούδησε το βράδυ της Παρασκευής ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο Έλληνας καλλιτέχνης έδωσε μια μεγάλη συναυλία την ημέρα των γενεθλίων του και η Ελένη Ράντου του ετοίμασε μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, όταν ο ερμηνευτής επέστρεψε στη σκηνή για να συνεχίσει το πρόγραμμα του, ανέβηκε και η Ελένη Ράντου και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Και φυσικά μια υπέροχη τούρτα που είχε ετοιμάσει για τον επί 25 χρόνια σύζυγό της.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδειξε ενθουσιασμένος από την έκπληξη της αγαπημένης του και χαμογελούσε ευτυχισμένος στο πλάι της γυναίκας της ζωής του, για την οποία πρόσφατα είχε δηλώσει πως: «Κάποιες φορές μας χωρίζουν κατά καιρούς κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Δεν έχουμε περάσει καμία κρίση. Το μυστικό μας είναι ότι θέλουμε ο ένας να είναι ο βοηθός του άλλου. Κατά καιρούς ίσως η ρουτίνα κάνει κάτι, αλλά συνερχόμαστε αμέσως». Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Παπακωνσταντίνου – Ράντου: Η πανέμορφη κόρη τους, Νικολέτα

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια. Ενας γάμος με διακυμάνσεις, όπως έχουν εξομολογηθεί και οι δύο, κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν μια κόρη: Την 23χρονη σήμερα Νικολέτα. Η Νικολέτα δεν έγινε ούτε ηθοποιός, ούτε τραγουδίστρια. Ωστόσο, δεν ξέφυγε από τα καλλιτεχνικά μονοπάτια. Ασχολείται με τη ζωγραφική.

Οι δημόσιες εμφανίσεις σπάνιες. Αλλωστε, η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν είναι από τα ζευγάρια που κρέμασαν τη ζωή τους στα μανταλάκια. Έζησαν τη ζωή τους πέρα από την τηλεόραση και τις καλλιτεχνικές σκηνές αθόρυβα, μεγαλώνοντας την κόρη τους. Και έτσι και εκείνη δεν είχε ποτέ στόχο να απασχολήσει τα ΜΜΕ.

Οι φωτογραφικοί φακοί την έχουν εντοπίσει μόνο ελάχιστες φορές να συνοδεύει τους γονείς της σε πρεμιέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments