Video

Power of Love τελικός: Οι νικητές του ριάλιτι αγάπης (vid)

Power of Love τελικός: Οι νικητές του ριάλιτι αγάπης (vid)
Ο τελικός του Power of Love ανέδειξε δύο νικητές από την πλευρά των ανδρών και των γυναικών. Τι έγινε στο χθεσινό, τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης.

Ο τελικός του Power of Love  τα είχε… όλα. Η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι αγάπης ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι εναπομείναντες παίκτες έμαθαν τους νικητές σε κάθε φύλο. Οι δύο νικητές, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έλαβαν δόξα, αναγνώριση και φυσικά χρήματα. Ο τραπεζικός λογαριασμός εκάστων θα γεμίσει καθώς θα προστεθούν 10.000 ευρώ, ως έπαθλο για το γεγονός πως έφτασαν μέχρι τέλους και έως την κορυφή.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πρώτα το αποτέλεσμα των γυναικών. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η αγωνία κορυφώθηκε, καθώς οι τέσσερις υποψήφιες έλαβαν ίσες ψήφους! Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι τέσσερις φιναλίστ, Ρένια Τσακίρη, Ζένια Σολδάτου Ρεγγίνα Γκαϊνά και Άννα Ελευθερίου, έπρεπε να μάθουν το φινάλε μέσα από την ψήφο του κοινού. Ο κόσμος ανέδειξε ως πρώτη την Κύπρια, Άννα Ελευθερίου, η οποία έμαθε πρώτη ότι θα λάβει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Όσον αφορά τους άνδρες, ούτε εκεί έλειψαν οι ανατροπές. Στην ψηφοφορία ανάμεσα των παικτών, ο Τζόνι αναδείχθηκε πρώτος με πέντε ψήφους, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να έρχεται δεύτερος με τρεις. Ο Παύλος Τερζόπουλος αρκέστηκε στις δύο, ενώ ο Βασίλης Χαλκιάς συγκέντρωσε μόνο μία. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει το κοινό, τα αποτελέσματα έγιναν όλα… τούμπα. Η πρωτιά του Τζόνι κατέληξε στον Παύλο Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν ο νικητής από την πλευρά των ανδρών.

Το προφίλ των νικητών του Power of Love

Η Άννα ήταν μια από τις ήρεμες δυνάμεις μέσα στο παιχνίδι, με εξαίρεση τον μεγάλο καυγά της με τον Bill, στη διάρκεια του οποίου αναποδογύρισε μια καρέκλα. Ο δε Παύλος, ήταν γνωστός από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του. Σε μια από τις πιο γνωστές στιγμές του παιχνιδιού ήταν ο χωρισμός του από τη Χριστίνα, όταν αποκαλύφτηκε ότι είχε βγει με Ρουμάνους παίκτες του ριάλιτι.

Η ατάκα της Μπακοδήμου για το Power of Love

Πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να κάνει σχόλιο σχετικά με την πορεία του ριάλιτι αγάπης. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε ότι η χρονιά ήταν διαφορετική σε σχέση με πέρσι και το “πείραμα” είχε άλλα αποτελέσματα. Ενδεικτικά ανέφερε ότι την περασμένη σεζόν υπήρξαν περισσότεροι έρωτες, ενώ φέτος, έδωσαν τη θέση τους στις ίντριγκες και στη μάχη στρατηγικής.

“Ήταν μία πολύ διαφορετική χρονιά. Το κοινωνικό μας πείραμα είχε άλλα αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε περισσότερους έρωτες, φέτος είχαμε περισσότερη ίντριγκα και στρατηγικές. Πολύ σασπένς και εκπλήξεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments