Lifestyle

MasterChef: Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Σωτήρη Κοντιζά (vid)

MasterChef: Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Σωτήρη Κοντιζά (vid)
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την αποκάλυψή της για το MasterChef και συγκεκριμένα για τον κριτή, Σωτήρη Κοντιζά.

Μία πληροφορία που θα συζητηθεί για το MasterChef, μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι κοντινό της πρόσωπο είχε βρεθεί στο πλατό των γυρισμάτων και της μετέφερε τα καλύτερα λόγια για έναν εκ των κριτών. Ο αγαπημένος κριτής του πληροφοριοδότη της παρουσιάστριας ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έμαθε διάφορα κουτσομπολιά από το ριάλιτι μαγειρικής, εκθείασε τον Σωτήρη Κοντιζά χαρακτηρίζοντάς τον ως ευγενικό. “Δεν είναι όλοι εκεί ευγενικοί…”, ανέφερε μάλιστα η παρουσιάστρια του “Έλα Χαμογελα”, πετώντας τη… βόμβα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε τα εξής για το MasterChef

«Πολύ στενός μου άνθρωπος που βρέθηκε στα γυρίσματα μου είπε διάφορα κουτσομπολιά εκεί για το MasterChef και μου είπε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι συγκλονιστικός από κοντά στη συμπεριφορά, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ευγενικός και δεν είναι όλοι εκεί ευγενικοί… Εγώ ακούω πολύ τη γνώμη ανθρώπων που βλέπουν τους διάσημους πίσω από τις κάμερες κι έχουν άποψη γι’ αυτούς, γιατί εκεί φαίνεται, μπροστά… Εγώ μιλάω για τον σνομπισμό στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το υπεροπτικό. Μπορεί να ήταν κακή μέρα, δεν ξέρω…»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η πρώτη του δουλειά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς και δημιουργικούς σεφ στην Ελλάδα. Η συμμετοχή του στο reallity μαγειρικής εκτόξευσε στα ύψη την δημοτικότητα του. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η κουζίνα δεν ήταν η πρώτη του επιλογή. Γεννημένος στην Αθήνα πήρε πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών στο Πάντειο και στη συνέχεια εργάστηκε σε τράπεζα.

Συγκεκριμένα, ο κριτής του MasterChef ανέφερε τα εξής: «Η πρώτη μου επαφή ήταν στο «48» με τον Χριστόφορο Πέσκια, όταν δεν ήξερα ακόμα τι θα κάνω με την ζωή μου, αν θυμάμαι καλά αυτό πρέπει να ήταν το 2005. Νωρίτερα, ήθελα να γίνω δοκιμαστής φαγητού, αλλά αυτό ήταν σε μια άλλη σφαίρα πιο μικρή, ρομαντική και ροζ.

Η απόφαση του «πάμε επαγγελματικά» έγινε όταν πήρα το πτυχίο μου, τελείωσα με τον στρατό και είπα «τώρα τι κάνουμε; Κάνω ένα μεταπτυχιακό ή ασχολούμαι επαγγελματικά με το πτυχίο μου ή ασχολούμαι με την μαγειρική για να μην μου μείνει απωθημένο».

Αυτές ήταν και οι 3 επιλογές που έβλεπα τότε», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments