Ειδήσεις

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Φώτης και η Κάτια θέλουν να πείσουν τη Λίλιαν (vid)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Φώτης και η Κάτια θέλουν να πείσουν τη Λίλιαν (vid)
O Φώτης και η Κάτια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα".

Συνεχίζεται η “δράση” και οι εντάσεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα“. Μπορεί η Μαρίνα να περνά στιγμές ευτυχίας, ωστόσο ο Μιχάλης φαντάζει ξένο σώμα. Παράλληλα, η Λίλιαν δέχεται πιέσεις από την Κάτια και τον Φώτη, ενώ ο Μιχάλης κάνει εξομολόγηση που καταλήγει σε… καυγά. Ο Ανδρέας πιάνει δουλειά, ενώ ο Σταύρος δέχεται και εκείνος μια πρόταση που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί.

Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας με τη Μελίτη στο σπίτι της. Όμως η Μελίτη συνεχίζει να μην αποδέχεται το Μιχάλη, κάτι που προβληματίζει και τον ίδιο και τη Μαρίνα. Από την άλλη πλευρά, η Κάτια (που κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τη Μαρίνα) και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Λίλιαν να μην πει στη Μαρίνα αυτό που έμαθε. Ο Μιχάλης εξομολογείται στο Γιώργο ότι σκέφτεται να παρατήσει την ηθοποιία μόλις παντρευτεί και καταλήγουν σε καυγά. Προκειμένου να συμφιλιωθούν, ο Μιχάλης κάνει μια νέα πρόταση στο Γιώργο. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας πιάνει δουλειά ως σοφέρ στο Γεράσιμο Χατζή, τον ανταγωνιστή του Δημήτρη. Ο Σταύρος δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που όμως είναι στη Θεσσαλονίκη.

Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι συντελεστές της σειράς:

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου. Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα. Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments