Video

Κώστας Κόκλας: Θα ήθελα να συμμετέχω ξανά στα Εγκλήματα (vid)

Κώστας Κόκλας: Θα ήθελα να συμμετέχω ξανά στα Εγκλήματα (vid)
Κώστας Κόκλας: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ σε συνέντευξή του ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Κώστας Κόκλας: Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark ήταν ο επιτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά μίλησε για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του και απάντησε σε ερωτήσεις που θα συζητηθούν. Ο Κώστας Κόκλας αποκάλυψε μάλιστα αν θα δούμε ξανά τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, “Εγκλήματα“, την οποία ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ.

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψουν ξανά τα “Εγκλήματα”! Είναι θέμα του Θεοδωρίδη, του σεναριογράφου. Νομίζω πολύς κόσμος θα το έχει προτείνει! Θα ήθελα να συμμετέχω ξανά! Εγώ πιστεύω ότι κάθε τι, έχει να κάνει με την εποχή. Ήταν και δουλειές που τις αγάπησε ο κόσμος! Λείπει το οικογενειακό σίριαλ!».

Κώστας Κόκλας: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Κώστας Κόκλας: Το φιλί στην τηλεόραση πρέπει να είναι θεατρικό

«Το φιλί στην τηλεόραση πρέπει να είναι ένα θεατρικό φιλί γιατί αν δεν είναι καλό φαίνεται στον κόσμο! Ήμουν τυχερός γιατί υπήρχαν πολλά ωραία κορίτσια που έχω παίξει μαζί τους και φιλούσαν υπέροχα. Ήμασταν στην Σύρο και κάνουμε γύρισμα με τη σκηνή που κάνει ένα κρυφό ραντεβού ο Αλέκος με τη Φλώρα και όταν σμίγουμε να φιληθούμε τσουγκρίζουν οι μύτες μας! Και φαντάζεσαι ότι όλο το πάθος της σκηνής, γέμισε γέλιο», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κόκλας.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια που βίωσε στη Θεσσαλονίκη. «Ο κόσμος τρόμαξε πιο πολύ από έμενα! Είναι να έχεις την τύχει να τις σκαπουλαρεις τη πρώτη φορά, μετά προσέχεις και έχεις δρόμο. Η Βλαβιανού με ξεμάτιαζε! Ήμουν τυχερός, σε μισή ώρα είχε έρθει το ασθενοφόρο. Πήγα μόνος μου στο ασθενοφόρο και σε ένα τέταρτο είχε τελειώσει το θέμα. Ήταν πάρα πολύ γρήγορο», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κόκλας.

Χρύσα Ρώπα: Η μητρότητα με άλλαξε

Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, μίλησε για το διάστημα που έζησε μόνιμα στο Παρίσι και τι της έλειπε από την Ελλάδα καθώς και για το πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της, αλλά και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της. Στο Εξομολογητήριο απάντησε και σε μία σειρά από after dark ερωτήσεις που ξάφνιασαν το κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments