Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (25/6/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (25/6/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (25/6/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (25/6/19).

 • κριός

Χρειάζεται μια ισορροπία σε όλους και όλα, αγαπητοί Κριοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα σας γεμίσει παραγωγική ενέργεια προς τη θετική κατεύθυνση. Ακόμα κι αν έχετε καθυστερήσει σε μια προθεσμία ή σας ανέθεσαν μια απαιτητική δουλειά, μην γίνεστε πιεστικοί με τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε, ειδικά αν αξιοποιήσετε με καλή πρόθεση τα επιπλέον χέρια που έχετε στη διάθεσή σας.

 • ταύρος

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ασχοληθήκατε με την «ίασή» σας, αγαπητοί Ταύροι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, θα σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς και πιο ουσιαστικά εξισορροπητικούς. Αν θέλατε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνατε να τις ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η φροντίδα του εαυτού σας θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτό το κλίμα που σας πονά

 • δίδυμοι

Δεν μπορείτε να αποποιηθείτε τη γενναιόδωρη φύση σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό τα άστρα σας ζητούν να θέσετε όρια, ώστε να μην εξαντλείτε τα αποθέματά σας – τόσο τα υλικά όσο και τα ψυχικά. Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον τομέα σας την κοινότητας, ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ζητήστε από τα εν λόγω άτομα να συμβάλουν όπως πρέπει, ή αποσυρθείτε και αφήστε του να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

 • καρκίνος

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Αυτή η περίοδος έχει τη δυναμική να σας δείξει αν έχετε γείρει προς μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε. Επιπλέον, με το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον τομέα της καριέρας σας, θα έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθώσεις. Αρχίστε να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας – με προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα αν βουτήξετε στη δουλειά. Καλύτερα να χειριστείτε όσα σας στενοχωρούν πριν σας πνίξουν.

 • λέων

Πόσο καιρό έχετε να κοιτάξετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Λέοντες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο τις ελλείψεις σας σε θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από τις παλιές σας πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Χρειάζεστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να βλέπετε τις ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής.

 • παρθένος

Μήπως νιώθετε υπερβολικά παθιασμένοι ή ανταγωνιστικοί, αγαπητοί Παρθένοι; Αυτό οφείλεται στο Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Μην χάνετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, η οργανωτική φύση σας μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σας. Μην γίνεστε πολύ πιεστικοί, γιατί μπορεί να χάσετε καίριους συμμάχους και υποστηρικτές των σχεδίων σας. Αυτές οι ακτίνες ισορροπίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή, ακόμα κι αν πρέπει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας. Να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να το κάνετε πράξη.

 • ζυγός

Κανείς δεν είπε ότι οι σχέσεις είναι κάτι εύκολο, αγαπητοί Ζυγοί! Θα αντεπεξέλθετε μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η ειλικρίνεια είναι η μόνη πολιτική που πρέπει να ακολουθήσετε. Και το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον τομέα σας των συμπράξεων, θα σας εμπνεύσει να τις κοιτάξετε από διαφορετική οπτική. Παρακάμψτε τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Φροντίστε μόνο να το κάνετε με ευγένεια, γιατί συνηθίζετε να έχετε μια χροιά αυστηρότητας.

 • σκορπιός

Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, σας κεντρίζει να εστιάσετε στην υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση. Αγαπητοί Σκορπιοί, θα απολαύσετε περισσότερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές και δεν κινήστε με αυτόματο πιλότο! Επιλέξτε την εξάσκηση που κεντρίζει την περιέργειά σας, προμηθευτείτε υπερτροφές και προσθέστε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας. Ένας φίλος μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος σας σε αυτή την καινούργια πορεία, καθώς θα σας κρατά σε εγρήγορση και θα το απολαμβάνετε από κοινού.

 • τοξότης

Μήπως καταπιέζεστε για να ικανοποιείτε τις διαθέσεις άλλων, αγαπητοί Τοξότες; Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε με αυτή την πρακτική. Αυτό έρχεται να σας κάνει κατανοητό το Τέταρτο της Σελήνης στον ορμητικό Κριό και τον ρομαντικό 4ο Οίκο σας. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια, για να μην χάσετε την ρεαλιστική έκθεση της κατάστασης. Μιλήστε με ειλικρίνεια, χωρίς να αφήσετε περιθώρια για αντιρρήσεις.

 • αιγόκερως

Μήπως το σπιτικό σας επιδέχεται βελτιώσεις αγαπητοί Αιγόκεροι; Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να το κάνετε πιο άνετο και βολικό! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού με νότες ισορροπίας και θαλπωρής. Δεν χρειάζονται μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις, λίγες πινελιές τάξης και ανανέωσης είναι αρκετές. Έτσι θα αποβάλλετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία.

 • υδροχόος

Οι λέξεις σας θα είναι το πιο ισχυρό σας όπλο, αγαπητοί Υδροχόοι: Μπορούν να αναδείξουν ή να υπονομεύσουν την εξέλιξή σας. Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Κριό και τον τομέα σας της έκφρασης, δίνοντας έμφαση στον χειρισμό των καταστάσεων. Να ξέρετε ότι η δημιουργική ενέργεια του Κριού μπορεί να σας βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αν αποφασίσετε να κάνετε ουσιαστικούς διαλόγους. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και επί του θέματος.

 • ιχθύες

Χρειάζεστε νέα οπτική στα οικονομικά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον 2ο Οίκο σας της επιμέλειας, θα απαιτήσει να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε, για να μπείτε ξανά σταδιακά σε ορθή πορεία.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments