Video

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για το τέλος της σειράς “Το σόι σου” (vid)

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για το τέλος της σειράς “Το σόι σου” (vid)
Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η ηθοποιός από τη σειρά «Το σόι σου» μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη, μια ημέρα μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς.

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρίσκεται σήμερα η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία δίνει την τελευταία της συνέντευξη ως «Ζουζουνέλ» μία μόλις ημέρα μετά το τέλος της πολυαγαπημένης σειράς «Το σόι σου». Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά εξομολογείται ιστορίες από τα γυρίσματα και αναφέρεται στο τέλος της, το οποίο ήρθε αρκετά αιφνιδιαστικά.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη:

Ιωάννα Ασημακοπούλου

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1984 και μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο έχει καταγωγή από τη Ναύπακτο. Σπούδασε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Γ. Κιμούλη όπου και αποφοίτησε από αυτή το 2006. Έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Χάρη Ρώμα Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον, το 2007. Έπειτα από μια εμφάνιση σε ένα αυτοτελές επεισόδιο της κωμικής σειράς Safe Sex, ήρθε η συμμετοχή της στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Λόλα, το 2008. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Alpha TV, Το σόι σου, στο ρόλο της Αντωνίας, ένας ρόλος που αγαπήθηκε από το κοινό.

Ο ρόλος της στη σειρά «Το σόι σου»: Η Αντωνία είναι η δεύτερη σύζυγος του Κωνσταντίνου. Αγαπάει σαν δικό της παιδί τον Μένιο, τον γιο του Κωνσταντίνου από τον πρώτο του γάμο, ενώ μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσουν το δικό της παιδί, υιοθετούν ένα αγοράκι το οποίο ονόμασαν Σπύρο. Δουλεύει μαζί με τον Κωνσταντίνο στο φαρμακείο του, στο οποίο και γνωρίστηκαν. Είναι καλοσυνάτη και εξυπηρετική, αλλά και ανασφαλής, επιρρεπής στον πανικό και κάπως αφελής, με αποτέλεσμα να εισπράττει τακτικά την ειρωνεία της πεθεράς της, της Αλεξάνδρας. Εκτονώνει την ανασφάλεια και την αμηχανία της στο φαγητό, και αν και πάντα προσπαθεί να ακολουθήσει μια σωστή διατροφή, δεν τα καταφέρνει. Πιστεύει πολύ στον Θεό και συχνά επικαλείται τον Άγιο Ραφαήλ. Στο τελευταίο επεισόδιο μετακομίζει με τον Κωνσταντίνο και τον γιο τους στο πατρικό του Κωνσταντίνου, αφού ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα έχουν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος παραστάσεων και έχει συνεργαστεί με διάσημους ηθοποιούς όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Βάσω Γουλιελμάκη. Συγκεκριμένα, οι θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι οι εξής: 50΄00″ Διηγήματα, Ένα βότσαλο στη λίμνη, Η μεγάλη του γέλιου σχολή, Θα Σε Κάνω Βασίλισσα, Είδα φως και μπήκα, Κοίτα με τώρα και είμαι εδώ, Οι δίκαιοι, Κυρία Ιουλία, Insenso, Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού, Τρεις & Μία, Η θηλιά, Το χαμένο πετράδι της γνώσης, Το παράξενο ζευγάρι. Παράλληλα, είχε ρόλο και στις τηλεοπτικές σειρές: Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον, Safe Sex, Λόλα, Το σόι σου. Επίσης έχει παίξει στην ταινία «Μια μέλισσα τον Αύγουστο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments