Πολιτισμός

Andy Serkis: Ο Gollum μετατρέπεται σε Πιγκουίνο στη νέα ταινία Batman (pic)

Andy Serkis: Ο Gollum μετατρέπεται σε Πιγκουίνο στη νέα ταινία Batman (pic)
Andy Serkis: Ο Matt Reeves κατέληξε στον γνωστό ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον Πιγκουίνο στην ταινία "The Batman".

Andy Serkis: Η ταινία The Batmanέχει περάσει από χίλια κύματα. Αρχικά στη σκηνοθεσία και στον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε οριστεί ο Ben Affleck με το σενάριο να το υπογράφει ο ίδιος, μαζί με τον Geoff Johns της DC. Ο Affleck μετά τις δύο ταινίες που υποδύθηκε τον “Σκοτεινό Ιππότη” (Batman V Superman και Justice League), αποφάσισε να αποχωρήσει από το project μίας solo ταινίας, πρώτα από τη σκηνοθεσία και λίγους μήνες αργότερα από τον ρόλο του Bruce Wayne.

Η DC πήρε την απόφαση να διαλύσει το universe που προσπάθησε να δημιουργήσει για να χτυπήσει -αποτυχημένα- την Marvel. Έτσι στο project δόθηκε αρκετός χρόνος, έτσι ώστε να παρουσιαστεί σωστά η νέα εκδοχή του Batman. Για τον λόγο αυτό, τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας ανέβαλε ο Matt Reeves, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός για τα αξιόλογα “Dawn of the Planet of the Apes” (2014) και “War for the Planet of the Apes” (2017).

Στόχος του Matt Reeves είναι να φτιάξει μια σκοτεινή ταινία που θα θυμίζει έντονα το κλίμα των ταινιών με την υπογραφή του Christofer Nolan. Πριν από έναν μήνα, μαθεύτηκε και ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τελικά τον Batman στην ομώνυμη ταινία. Αυτός θα είναι ο Robert Pattinson, ο οποίος θα είναι διάδοχος του Ben Affleck.

The Batman: Ποιος θα είναι ο κύριος villain της ταινίας

Οι φήμες για τον κακό της ταινίας οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αρχικά είχε ειπωθεί πως η ταινία “The Batman” θα περιλαμβάνει τον Πιγκουίνο και την Catwoman. Όμως τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πραγματοποιούνται ακροάσεις για άλλους τέσσερις ρόλους κακών. Αυτοί είναι οι The Riddler, Firefly, Mad Hatter και Two-Face, με την ταινία να υπόσχεται πολλά, εάν όντως επιβεβαιωθούν αυτοί οι ρόλοι.

Ο Matt Reeves πάντως έχει καταλήξει στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Πιγκουίνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες ο Andy Serkis είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον Πιγκουίνο και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Batman του Robert Pattinson. Ο Serkis ο οποίος έγινε γνωστός από τις φανταστικές ερμηνείες του ως Gollum (και Smeagol) στις τριλογίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, έχει συνεργαστεί ξανά με τον Reeves στις ταινίες “Dawn of the Planet of the Apes” (2014) και “War for the Planet of the Apes” (2017).

Οι φανς του “Σκοτεινού Ιππότη” ενθουσιάστηκαν από την επιλογή του Andy Serkis, αλλά και γενικότερα από την επιστροφή του Πιγκουίνου στις ταινίες. Τελευταία εμφάνιση του επιβλητικού κακού ήταν το 1992 στην ταινία “Batman Returns”, και τον είχε υποδυθεί με τεράστια επιτυχία ο Danny De Vito. Μερικοί καλλιτέχνες ήδη έχουν δημιουργήσει εικόνες με τον Andy Serkis ως Πιγκουίνο. Δείτε τον:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments