Πολιτική

Reuters για Βελόπουλο: “Ο απίθανος υποψήφιος που διαφημίζει θεραπευτικές κρέμες”

Reuters για Βελόπουλο: “Ο απίθανος υποψήφιος που διαφημίζει θεραπευτικές κρέμες”
Reuters για Βελόπουλο: Το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο έκανε αφιέρωμα στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ευελπιστεί να μπει στη Βουλή με την "Ελληνική Λύση".

Reuters για Βελόπουλο: Το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο ασχολήθηκε με τον Κυριάκο Βελόπουλο, τον πρόεδρο του κόμματος “Ελληνική Λύση”, που έκανε την έκπληξη και μπήκε στην Ευρωβουλή. Το πρακτορείο αναφέρει τον Βελόπουλο ως “απίθανο” υποψήφιο. Μεταξύ άλλων, φιλοξενεί δηλώσεις του ιδίου για το χτίσιμο τείχους, τις απόψεις του για το μεταναστευτικό, αλλά και την επιθυμία διενέργειας δημοψηφίσματος για την επαναφορά της θανατικής ποινής για παιδόφιλους και εμπόρους ναρκωτικών.

“Ο Κυριάκος Βελόπουλος με ζήλο διαφημίζει φυτικά συμπληρώματα και κρέμες που υπόσχονται να θεραπεύσουν τα πάντα, από ρευματοειδή αρθρίτιδα μέχρι κατάθλιψη, Αλτσχάιμερ και τη φαλάκρα. Συνδυάζοντας ψευδοεπιστήμη, θεωρίες συνωμοσίας και εθνικισμό, ο Βελόπουλος εξαπέλυσε ένα αφήγημα- ομοβροντία:

Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει χριστιανική, η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να χρεώνει για κάθε ένα από τα τεχνουργήματά της που βρίσκονται σε μουσεία σε όλο τον κόσμο και πρέπει να σταματήσει το μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα“, τονίζει το Reuters.

“Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου από 2,5% έως 3,5% για τις εθνικές εκλογές, κάτι που θα μπορούσε να του δώσει 10 έδρες στη Βουλή“, αναφέρει αμέσως μετά, όσον αφορά τις εκλογές της 7ης Ιούλη. Στο τέλος, φιλοξενεί δήλωσή του:

«Πρώτα από όλα, θα έφτιαχνα ένα τείχος στον Εβρο, με νάρκες. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Ευρώπη. Θα προστατεύσω τα σύνορα για έναν και μόνο λόγο, επειδή κινδυνεύω από την Τουρκία.

Οι παιδόφιλοι και έμποροι ναρκωτικών θα έπρεπε να καταδικάζονται σε θάνατο. Αν μπορούσα, θα επανέφερα τη θανατική ποινή. Θα το έθετα σε δημοψήφισμα, αλλά η χαμηλότερη ποινή θα ήταν τα ισόβια»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments