Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους για την Τετάρτη (3/7)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους για την Τετάρτη (3/7)
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλους για την Τετάρτη (3/7).

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλους για την Τετάρτη (3/7).

  • Κριός

Σας απασχολεί υπερβολικά η ικανοποίηση και η προσωπική σας πρόοδος. Αλλά ακόμα και εσείς μπορείτε να καταλάβετε πότε μπαίνετε σε επικίνδυνο έδαφος. Έτσι, εάν θεωρείτε ότι οι ενέργειές σας θα βλάψουν αναμφίβολα κάποιο άλλο άτομο, εγκαταλείψετε τις προσπάθειες.

  • Ταύρος

Ευχαριστείστε το σύμπαν που είστε τόσο αξιόπιστοι. Αυτό είναι που προσελκύει τους πάντες προς το μέρος σας, αλλά για μία φορά στη ζωή σας, σταματήστε να φέρεστε σαν σωτήρες. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να φερθεί ανεύθυνα για μια φορά. Αν χαλαρώσετε, να είστε σίγουροι ότι θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα επικροτεί τη συμπεριφορά σας.

  • Δίδυμοι

Είστε γλυκοί σαν ζάχαρη – μέχρι να σταματήσουν τα πράγματα να πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Τότε έρχονται τα ψέματα, οι επικρίσεις και οι τρελές κατηγορίες ακόμη και αν δεν συμβαίνει τίποτα. Κάποιος/α με τον/την οποίο/α συνδέεστε ερωτικά είναι πιθανό να βρεθεί ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, οπότε προσέξτε πού διοχετεύετε τον θυμό σας.

  • Καρκίνος

Σε ό, τι σας αφορά, όλοι οι άλλοι έχουν αυτό που θέλετε. Και αν εργαστείτε πιο σκληρά, θα καταφέρετε να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Λάθος! Να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται επιφανειακά. Ακολουθήστε το δικό σας ρυθμό και ξεχάστε τους υπόλοιπους.

  • Λέων

Όταν προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή, δεν είστε ο εαυτός σας. Παρόλο που ικανοποιείτε τις βραχυπρόθεσμες συναισθηματικές σας ανάγκες, κανείς δεν βλέπει τον πραγματικό σας εαυτό. Είναι δύσκολο να διατηρείτε διαρκώς ένα προσωπείο, οπότε αν αυτό που ψάχνετε είναι μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση, σοβαρευτείτε! Σταματήστε την κοροϊδία.

  •  Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για εσάς σε γενικές γραμμές, αλλά μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες. Δείτε πώς θα εντάξετε στο πρόγραμμά σας τις δραστηριότητες και τις προσκλήσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Προσπαθήστε να γνωρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Και αν αυτό σημαίνει να βγείτε μόνοι σας έξω, κάντε το.

  • Ζυγός

Πράγματι έχετε μια βαθιά επίδραση στους άλλους. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας (ή την έλλειψη αυτών), οι άλλοι είτε σας λατρεύουν απόλυτα είτε σας μισούν – δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Το ίδιο ισχύει και για τον έρωτα. Δεν είναι περίεργο ότι παντού πετάνε σπίθες.

  • Σκορπιός

Είστε πρωταθλητές στο να κρατάτε κακία. Πολύ καιρό αφού έχει ξεχαστεί το αδίκημα, εξακολουθείτε να αναμασάτε το τοξικό συναισθηματικό φορτίο. Ξεχάστε το επιτέλους – σας κάνει κακό.

  • Τοξότης

Η αισιόδοξη στάση σας για τη ζωή προσελκύει μόνο καλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Καταφέρνετε να βγείτε μπροστά ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες. Στην πραγματικότητα, τίποτα – ούτε καν μια απόρριψη από κάποιον/α πιθανό ερωτικό/ή σύντροφο – μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας.

  • Αιγόκερως

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να γίνει κάτι: ο δικός σας. Και δε συνηθίζετε να αναγνωρίζετε τις ιδέες των άλλων. Εξάλλου, σχεδόν πάντα τα σχέδια σας ευοδώνονται. Αλλά θα πρέπει να δώσετε και σε κάποιον άλλον την ευκαιρία να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Ποτέ δεν ξέρετε – μπορεί να καταλήξετε σε μια καινούργια άποψη.

  • Υδροχόος

Σκέφτεστε με προοδευτικό τρόπο και συνηθίζετε να ξέρετε οτιδήποτε καινούργιο κυκλοφορεί. Πάρτε μερικούς φίλους και πηγαίνετε στο καινούργιο κλαμπ που άνοιξε στην πόλη σας. Αισθάνεστε τέλεια!

  • Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα η διαίσθησή σας βγαίνει σχεδόν πάντα σωστή, οπότε μην ξεκινήσετε να την αμφισβητείτε τώρα. Η εύνοια της τύχης θα δώσει ενδιαφέρουσα ώθηση στη ζωή σας αλλά μπορεί να προέλθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Απλά μην το παρασκέφτεστε. Επιτρέψτε σε αυτή την καλή ενέργεια να δουλέψει προς όφελός σας και όχι εναντίον σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments