Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/7/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/7/19)
Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για σήμερα Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/7/19). Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τις ημερήσιες προβλέψεις έτσι ώστε να έχετε μία πιο αναλυτική γνώση για την ημέρα.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Παρόλο τον εργασιακό φόρτο, που έχει γίνει πιο ανυπόφορος κι από καύσωνα, ξεκινάς την μέρα σου με τη ενεργητικότητα και το χαμόγελο ενός ανθρώπου που ξέρει καλά, πως ο μόνος λόγος για να του χαλάσει η διάθεση, είναι να μπει μόνος του σε mood γκρίνιας. Δεν θα το κάνεις έτσι;

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν σου πω ότι σήμερα ευνοούνται καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί για να σε δελεάσω να μην κλειστείς σπίτι; Έλα τώρα που μου κάνεις το δύσκολο/τη δύσκολη!

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές είναι πιο πρακτικό για τους επαγγελματικούς στόχους σου να αφήνεις τον εγωισμό σου να φουσκώσει σαν αερόστατο παρά να αυτοσαρκάζεσαι. Ναι, σήμερα είναι μια από αυτές!

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, ίσως να αισθάνεσαι πως είσαι εξωγήινος – σε ένα κόσμο που τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες και δεν στέκεται ένα λεπτό να αναλογιστεί τι κάνει, για ποιους λόγους και που οδηγείται, αναζητάς κάποιον/α που δίνει αξία στην καρδιά και ένστικτο του/της, όπως ακριβώς κι εσύ. Γιατί όμως εσύ που είσαι πιο ζωντανός/η απʼ όλους, είσαι κι αυτός/η που θλίβεται;

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/7/19)

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις – όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με τον δυναμισμό των τελευταίων ημερών να έχει εξαντλήσει το σώμα σου αλλά και μια αδιόρατη αίσθηση πως οι άγνωστοι/ες γύρω σου σε βλέπουν ξανά σαμ ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα και γοητευτικό/ή, οι προβληματισμοί σου υποχωρούν και ανεβαίνει η διάθεση για κοινωνικότητα. Εγώ το βρίσκω υπέροχο, αρκεί να το εκμεταλλευθείς αυτή τη φορά.

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

«Είναι ιδέα μου ή ξαφνικά όλα γύρω μου εξελίσσονται με ταχύτητα πυραύλου κι εγώ νιώθω σαν να περπατώ σε κινούμενη άμμο;» σκέφτηκε τις προάλλες ένας Ζυγός καθώς «διασκέδαζε» ανάμεσα σε γνωστούς. Συμβουλή: Προσωρινά, μέχρι νʼ ανακαλύψεις τι σου κάθεται στραβά κι αρχίσεις να το λύνεις, μην αποκλείεσαι οικειοθελώς μέσα στους τέσσερις τοίχους του σαλονιού σου, αλλά ούτε και να περιμένεις πως θα περνάς καλά ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς…) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα… ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/7/19)

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα (και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει όσο τίποτα να τολμήσει σήμερα το κρίσιμο βήμα σε μια στενή σχέση (αν φλερτάρεις να προτείνεις το πολυπόθητο ραντεβού, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση και να προχωρήσετε χωρίς προβληματισμούς, αν υπάρχει παρεξήγηση με γονέα να επιλυθεί άμεσα). Έλα όμως υπάρχει το άλλο κομμάτι που σου λέει πως πρέπει και ο/η άλλος/η να κάνει μια φορά το πρώτο βήμα. Αποφάσισε μόνο πριν τα μεσάνυχτα…

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι γεγονός πως οι φίλοι/ες σου είναι ότι πιο κοντινό έχεις σε οικογένεια σʼ αυτή τη ζωή. Όμως όταν περνάς όλο σου του Είναι από τη μηχανή του κιμά αισθανόμενος/η πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός/η ή χρήσιμος/η στην επαγγελματική αρένα, δεν είναι καθόλου λογικό να τους/τις αποκλείεις και να μην ανοίγεις έστω μια χαραμάδα να καταλάβουν τις φοβίες σου! Δοκίμασε να μοιραστείς την αγωνία αντί να την καταπίνεις αμάσητη!

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις νʼ αντλήσεις γνήσια ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση από την εργασιακή πραγματικότητα σου, είτε με τη μορφή άγριας χαράς καθώς μερικοί συνάδελφοι σου, που είχαν τη μύτη ψηλά πέφτουν σε γκάφες, είτε γιατί τα μπράβο προς το πρόσωπο σου πέφτουν βροχή. Enjoy!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments