Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: Κίνηση και της Αρμάνι για τον Σέρβο

Μίλος Τεόντοσιτς: Κίνηση και της Αρμάνι για τον Σέρβο
Μίλος Τεόντοσιτς: Και η Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να μπήκε στο «κόλπο» για τον Σέρβο γκαρντ, όπως αναφέρουν τα σερβικά Μέσα.

Μίλος Τεόντοσιτς: Μετά την απόφαση του να αποχωρήσει οριστικά από το NBA, ο Σέρβος γκαρντ έχει γίνει «μήλον της έριδος» για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που θα ήθελαν να τον δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα τους. Ήδη ο Ολυμπιακός, η Βίρτους Μπολόνια, αλλά και πολλές άλλες ομάδες έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον Τεόντοσιτς, θεωρώντας πως θα τον πείσουν να τις επιλέξει ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας μετά και την οριστική απώλεια του Κώστα Σλούκα, προσφέροντας του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Twitter o Νίκος Βαρλάς του Eurohoops.net, ο Ολυμπιακός του προσέφερε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με απολαβές που φτάνουν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι οι μόνοι που κινούνται για την απόκτηση του, καθώς στο «κόλπο» φαίνεται πως είναι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά και η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα μπήκε… τελευταία στο παιχνίδι. Οι Μιλανέζοι είχαν μια καταστροφική σεζόν, μένοντας τόσο εκτός των πλέι οφ της Euroleague, όσο και χάνοντας το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Γι’ αυτό και προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή για τη νέα σεζόν, με τον Έτορε Μεσίνα να επιστρέφει και να έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Για να γίνει αυτό, όμως, η Αρμάνι χρειάζεται και τις κατάλληλες προσθήκες. Γι’ αυτό και σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού site Mozzartsport.com κινείται για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς. Όπως αναφέρεται σε αυτό, ο κόουτς των Ιταλών, Ετόρε Μεσίνα, θέλει τον 32χρονο γκαρντ, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού στον Σέρβο, αλλά και εκείνη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως και το ενδιαφέρον των Εφές, Βίρτους Μπολόνια.

Μίλος Τεόντοσιτς: Η περίπτωση του Λάρκιν, που τον επηρεάζει άμεσα

Θυμίζουμε πως το μέλλον του Σέρβου γκαρντ ενδέχεται να επηρεαστεί και από την περίπτωση του Σέιν Λάρκιμ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το «gavros.gr» πριν μερικές ημέρες. Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της τουρκικής ομάδας στην εξαιρετική φετινή της σεζόν, αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο στόχος του είναι να επιστρέψει σε κάποια ομάδα του NBA.

Η περίπτωση του Λάρκιν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εκείνη του Τεόντοσιτς, καθώς οι δυο τους έχουν τον ίδιο ατζέντη, ο οποίος μάλιστα φέρεται την περσινή σεζόν να είχε ενημερώσει τον Εργκίν Αταμάν πως έχει πρόταση για τον Λάρκιν από το ΝΒΑ αλλά να μην ανησυχεί γιατί θα του πήγαινε τον Τεόντοσιτς. Ο Τούρκος προπονητής ήταν θετικός στην αποχώρηση του Λάρκιν, μόνο εάν τον αντικαθιστούσε με τον Σέρβο γκαρντ. Ωστόσο, τότε τελικά ο Λάρκιν δεν αποχώρησε, με το deal να μην προχωράει και τον ίδιο να παραμείνει τελικά στην Εφές.

Τώρα, όμως, μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό ο Αμερικανός γκαρντ να επιστρέψει στο NBA, δεδομένου και του ενδιαφέροντος που έχουν δείξει αρκετές ομάδες στο πρόσωπο του. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η Εφές θα κινηθεί για τον Τεόντοσιτς, προσφέροντας του μάλιστα ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Ό,τι και να συμβεί, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως το «σίριαλ» Τεόντοσιτς θα έχει ακόμα πάρα πολλά επεισόδια το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments