Αθλητισμός

Ζακ ΛεΝτέι: Σήμερα η… D-Day για την παραμονή του στον Ολυμπιακό

Ζακ ΛεΝτέι: Σήμερα η… D-Day για την παραμονή του στον Ολυμπιακό
Ζακ ΛεΝτέι: Αποφασίζει ο Ολυμπιακός για το μέλλον του.

Ζακ ΛεΝτέι: Σήμερα είναι η… D-Day όσον αφορά το μέλλον του Ζακ ΛεΝτέι στον Ολυμπιακό. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ είχαν χθες συνάντηση με τον Ντέιβιντ Μπλατ για το μέλλον του Αμερικανού, το οποίο παρουσιάζεται δυσοίωνο και δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο σήμερα λήγει η προθεσμία που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να βγουν από το συμβόλαιο με τον Αμερικανό. Σε διαφορετική περίπτωση θα ενεργοποιηθεί αυτόματα ο δεύτερος χρόνος. Αν ο Ολυμπιακός θελήσει να κάνει opt out θα πρέπει να πληρώσει ένα μικρό ποσό στον παίκτη.

Αυτή τη στιγμή πάντως η ζυγαριά γέρνει στο να αποχωρήσει ο ΛεΝτέι από την ομάδα αφού τον ένα χρόνο που έπαιξε δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή που τον εμπιστεύτηκε πέρυσι τέτοιο καιρό.

Αυτή τη στιγμή πάντως η ζυγαριά γέρνει στο να αποχωρήσει ο ΛεΝτέι από την ομάδα αφού τον ένα χρόνο που έπαιξε δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή που τον εμπιστεύτηκε πέρυσι τέτοιο καιρό. Και, όπως αναφέρει τω «Φώς των Σπορ», διάθεση από την πλευρά των Πειραιωτών να τον κρατήσουν, δεν υπάρχει ιδιαίτερα.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Η κίνηση αυτή δεν απέδωσε για τον Ντέιβιντ Μπλατ, που τον διάλεξε το περασμένο καλοκαίρι, επιθυμώντας έναν ψηλό με αλτικά προσόντα. Από τη στιγμή, που ο Αμερικανός ψηλός έδειξε πως δεν είναι για αυτό το επίπεδο, αναμένεται λογικά να απομακρυνθεί και ο Ολυμπιακός θα ψάξει για άλλες περιπτώσεις, ώστε να καλύψει τη ρακέτα του.

Οι Πειραιώτες εξάλλου συνεχίζουν να βρίσκονται στο «κυνήγι» του Τζέρεμι Έβανς. Πριν από λίγο καιρό υπήρξε δημοσίευμα σχετικά με τον συγκεκριμένο παίκτη πως έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του yahoosports, Κιθ Σμιθ, με ένα του «τιτίβισμα» αποκάλυψε πως ο Τζέρεμι Εβανς υπέγραψε με τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι: «Ο πρώην ΝΒΑερ, Τζέρεμι Έβαν, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα. Ο Εβανς για τελευταία φορά αγωνίστηκε στο ΝΒΑ το 2018, με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς».

Από την μεριά του Ολυμπιακού πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για σκέψεις του παίκτη αναφορικά με το ΝΒΑ και ενδεχόμενη επιστροφή του εκεί.

Ο Έβανς θα κοιτάξει τις επιλογές του, και εάν δεν υπάρξει η προοπτική να μεταβεί και πάλι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, τότε θα τελειώσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τον οποίο δεν υπάρχει κάποια απόσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments