Αθλητισμός

Μπράντον Πολ: Φήμες για συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Μπράντον Πολ: Φήμες για συμφωνία με τον Ολυμπιακό
Μπράντον Πολ: Ο Αμερικανός γκαρν φέρεται να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Μπράντον Πολ: Λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει άλλη μια μεγάλη μεταγραφή. Οι Πειραιώτες βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφή με τον Μπράντον Πολ προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την περιφέρεια τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αμερικανός “μπομπέρ” δέχτηκε νέα πρόταση από τους “ερυθρόλευκους” και ήταν αρκετή για να απαντήσει θετικά.

Toυς τελευταίους μήνες ο 28χρονος άσος αγωνίζεται στην Κίνα, μετρώντας 28,4 πόντους, 9,1 πόντους και 4,9 ασίστ ανά παιχνίδι ενώ η τελευταία του ευρωπαϊκή ομάδα ήταν η Αναντολού Εφές την περίοδο 2016-17. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο έμπειρος αθλητής έχει παρουσία και στο NBA όταν φόρεσε για μια σεζόν την φανέλα τον Σαν Αντόνιο Σπερς. Η αρχή της Ευρωπαϊκής του καριέρας έχει το 2013-14 όταν αγωνίστηκε στην Νίζνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Πολ “παίζει” στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Στο πλαίσιο των αλλαγών, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη συνεχίσει την νέα σεζόν με τον Γιώργο Μπόγρη. Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος βρέθηκε στους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2017, είδε το συμβόλαιό του να μην ανανεώνεται. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε το δικαίωμα ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση για τον Μπόγρη: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπόγρη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments