Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό – Εξετάζει κι άλλες παραμέτρους

Εμάνουελ Ινσούα: Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό – Εξετάζει κι άλλες παραμέτρους
Εμάνουελ Ινσούα: Ο Αργεντινός μπακ ναι μεν εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά εξετάζει κι άλλες παραμέτρους όσον αφορά την παραμονή του.

Εμάνουελ Ινσούα: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στη θετική ολοκλήρωση των συζητήσεων του με τον Γιάννη Μπουζούκη όσον αφορά την ανανέωση του, η οποία ήταν μια από τις σημαντικότερες εκκρεμότητες στην ομάδα. Ο νεαρός άσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νίκο Νταμπίζα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει αρκετά δουλειά ακόμη όσον αφορά τα ζητήματα της ομάδας, ένα εκ των οποίων είναι και η επέκταση της συνεργασίας της με τον Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός μπακ είναι ένας από τους βασικούς «πυλώνες» στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και η παραμονή του είναι μια από τις προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προτού αναχωρήσει για τη χώρα του τον Μάιο είχε επικοινωνήσει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, στη διάρκεια του Ιουνίου ο Νταμπίζας αντάλλαξε email με τον αδερφό και ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μαξιμιλιάνο Ινσούα, συζητώντας τους οικονομικούς όρους.

Από τα συμφραζόμενα, προκύπτει ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχει παρουσιαστεί διαφορά στο οικονομικό, προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μετά τον Ιούνιο του 2020, όταν λήγει το ισχύον συμβόλαιο. Ωστόσο, η διαφορά αυτή δεν σημαίνει πως το θέμα έχει «κολλήσει». Κι αυτό γιατί μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Ινσούα μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος μπακ τόνισε ξανά πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και ότι έχει «δεθεί» με τον σύλλογο και τον κόσμο, ενώ η οικογένεια του περνάει εξαιρετικά στην Αθήνα.

Εμάνουελ Ινσούα: Τον ενδιαφέρουν οι προοπτικές του Παναθηναϊκού

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sport24.gr», τα χρήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Ινσούα. Βέβαια, όπως είναι λογικό, η αμοιβή που ζητάει ο Αργεντινός σαφέστατα θα παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις, αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να κλείσει την υπόθεση είτε θετικά είτε αρνητικά. Ο Ινσούα δεν βιάζεται να συμφωνήσει με την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα, καθώς θέλει πρώτα να να διαπιστώσει τις προοπτικές που θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν.

Ουσιαστικά, από την πλευρά του παίκτη έχει καταστεί σαφές πως εφόσον ο Παναθηναϊκός έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν, ακόμη κι αν δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα δελεάσει αρκετά τον Ινσούα. Ο 28χρονος παίκτης δεν θέλει να παίζει σε καθεστώς οικονομικής ανασφάλειας και σε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό χωρίς στόχους. Εφόσον αυτοί οι δύο παράμετροι ικανοποιηθούν, τότε ο Ινσούα θα φανεί πιο διαλλακτικός στο οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments