Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησαν τρία νέα τραγούδια (vids)

Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησαν τρία νέα τραγούδια (vids)
Ελένη Φουρέιρα: Επανήλθε με καλοκαιρινή διάθεση και φέρνει στην καθημερινότητά μας τρία νέα τραγούδια.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτό το καλοκαίρι, είναι της Ελένης. Η είσοδος της πιο “καυτής” εποχής του χρόνου έγινε με το περσινό “δυνατό” Καραμέλα, που ακούγεται παντού, ενώ στη συνέχεια, μας συστήθηκε το “El Ritmo Psicodélico”και τον απίστευτα εθιστικό του ρυθμό που πλέον παίζει και ξαναπαίζει στο κινητό μας. Το έχουμε «λιώσει» το τραγούδι και το παραδεχόμαστε περήφανα. Ελένη Φουρέιρα είναι αυτή, την αγαπάμε και δεν το κρύβουμε. Η’ θα ξεχάσουμε μήπως το εκρηκτικό της performance στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2019; Και να θέλαμε, δε γίνεται.

Τώρα, όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τρία νέα τραγούδια και κάτι μας λέει ότι θα πάρουν κι αυτά τη σειρά τους στην playlist του καλοκαιριού, δίπλα στον ψυχεδελικό της ρυθμό. Τα τρία νέα τραγούδια της είναι το Barcelona, το Call Ya και το Maria. Τραγούδια που ήρθαν για να μείνουν για να μας κάνουν να κολλήσουμε στον ρυθμό τους.

Τα τραγούδια της Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής. Γεννήθηκε στο Φιέρι της Αλβανίας, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται έκτοτε. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους. Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση και την πιο μεγάλη θέση που κατέλαβε η Κύπρος.

Την πρωτοχρονιά του 2019 εμφανίστηκε στο ισπανικό show «New Year’s Eve Gala» που προβλήθηκε από το κανάλι RTVE. Στις 21 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι «Triumph» μαζί με βίντεο-κλιπ, σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρία εσωρούχων και αφιερωμένο στις γυναίκες του κόσμου. Στις 2 Μαρτίου, εμφανίστηκε στον ισλανδικό τελικό της Eurovision, «Söngvakeppnin 2019».

Στις 5 Απριλίου 2019, κυκλοφόρησε τη διεθνή συνεργασία της με τους Snoop Dogg και Kaan. Εμφανίστηκε στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ, κάνοντας συνεργασία με την Βέρκα Σέρντιουτσκα. Στις 17 Μαϊου κυκλοφόρησε μέσω Spotify το πρώτο της διεθνές mini album (EP) «Gypsy Woman», το οποίο περιλαμβάνει πέντε ξενόγλωσσα τραγούδια: Το ομώνυμο «Gypsy Woman (La-Da-Dee)», το «El Ritmo Psicodelico», το «Call Ya», το «Barcelona» και το «Maria». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα την 1η Ιουνίου 2019.

Στα κυπριακά Super Music Awards 2019, κέρδισε δύο βραβεία: Το “Best Female Modern” και το “Best International Videoclip”. Τον Ιούνιο του 2019, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards, ερμηνεύοντας το «El Ritmo Psicodelico» ενώ κέρδισε και δύο βραβεία: Τα “Best Female Modern” και “Song Of The Year MAD Radio”. Τον ίδιο μήνα, συμμετείχε και στο GayPride της Βαρκελώνης αλλά και στο ελληνικό Color Day Festival. Στις 5 Ιουλίου 2019 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Loquita» σε συνεργασία με τον Claydee.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments