Πολιτική

Εκλογές 2019 – Εξάρχεια: Θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία όπου έκλεψαν την κάλπη οι κουκουλοφόροι

Εκλογές 2019 – Εξάρχεια: Θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία όπου έκλεψαν την κάλπη οι κουκουλοφόροι
Εκλογές 2019: Θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία στα τμήματα των Εξαρχείων, που έκαναν επιδρομή κουκουλοφόροι κι έκλεψαν μια κάλπη.

Εκλογές 2019 – Εξάρχεια: Στα εκλογικά τμήματα των Εξαρχείων, στα οποία εκλάπησαν από κουκουλοφόρους μια κάλπη, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή, 14 Ιουλίου. Αυτό ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών σε επίσημη ανακοίνωση του αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την κάλπη που εκλάπη από κουκουλοφόρους από εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια.

Όλα συνέβησαν σε εκλογικό κέντρο επί της οδού Κωλέττη, στα Εξάρχεια. Ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε στο 33ο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Κωλέττη 35 απ’ όπου και άρπαξαν μία από τις κάλπες και διέφυγαν τελικά πετώντας καπνογόνα εναντίον αστυνομικών. Μάλιστα, η τελευταία πληροφόρηση κάνει λόγο για ομάδα αγνώστων που δημιούργησαν επεισόδια και σε σχολείο επί της οδού Αραχώβης, πετώντας πέτρες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι κουκουλοφόροι έκαψαν την κάλπη στην πλατεία Εξαρχείων. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε εκλογικό κέντρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments