Πολιτική

Εκλογές 2019: Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2019: Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εκλογές 2019: Έφτασε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκλογές 2019: Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στις 18:39, 21 λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αποθέωση από τον κόσμο που είναι μαζεμένος στην Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ που… δυσκολεύτηκε να φτάσει στην είσοδο των γραφείων, είπε μόνο “παιδιά, θα τα πούμε μετά”.  Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία.

Οι όροφοι είναι γεμάτοι, καθώς όλα τα επιτελικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται εκεί από τις 3 το μεσημέρι και αναμένουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φτάσει γύρω στις 6:30 μ.μ. στην Πειραιώς, μαζί με την οικογένειά του και τα πρόσωπα του στενού του επιτελείου, θα παρακολουθήσει το πρώτο αποτέλεσμα του exit poll.

Υπάρχει αγωνία για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που επισημαίνουν σε όλους τους τόνους οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι αν και σε λίγη ώρα κλείνουν οι κάλπες, ο κόσμος πρέπει ακόμη και τώρα να πάει να ψηφίσει.

ÁðïôåëÝóìáôá ôùí åêëïãþí óôá êåíôñéêÜ ãñáöåßá ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò óôçí ïäü Ðåéñáéþò, óôçí ÁèÞíá ôçí ÊõñéáêÞ 7 Éïõëßïõ 2019.(EUROKINISSI/ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ)

Είναι ένα μήνυμα υπέρ της συμμετοχής, γιατί διαμορφώνεται ακόμη όπως λένε το εκλογικό αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, γύρω στις 9 – 9:30 αναμένεται η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments