Αθλητισμός

Δημήτρης Σιόβας: Για προπονήσεις στου Ρέντη (pic)

Δημήτρης Σιόβας: Για προπονήσεις στου Ρέντη (pic)
Δημήτρης Σιόβας: Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τη Λεγανές.

Δημήτρης ΣιόβαςΣε γνώριμα μέρη βρέθηκε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός λίγο πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τη Λεγανές. Ο Δημήτρης Σιόβας ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές τους διακοπές  στην Ελλάδα και βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι να αναχωρήσει για το εξωτερικό για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την ομάδα του ενόψει νέας σεζόν.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού πήγε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου και ακολούθησε το πρόγραμμα που έχει πάρει από το τιμ της Λεγανές. Ο Σιόβας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός πως έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο. Και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι το μυαλό του είναι στην ομάδα του Πειραιά. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μάλιστα διατηρεί επαφές με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και με αρκετά στελέχη.

Η παρουσία του για προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη δεν σημαίνει κάτι απλά επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο πλευρών. Ο Σιόβας βέβαια δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό. Για φέτος δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αφού ο παίκτης έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο και η Λεγανές υψηλές απαιτήσεις.

Ο Σιόβας ανέβασε στο Instagram σχετική φωτογραφία από την προπόνησή του στου Ρέντη , με σχόλιο: «Κάπου, γνώριμα».

Δημήτρης Σιόβας: Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Σιόβας ξεκίνησε από την ομάδα νέων της Ξάνθης την περίοδο 2006-07, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, παρά το γεγονός ότι την ίδια περίοδο ήταν μέλος της εθνικής Νέων. Τον Ιούνιο του 2008 εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιώνιου, με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στην Α΄ Εθνική στις 3 Ιανουαρίου 2009 σε ηλικία 20 ετών και 4 μηνών στον αγώνα Ξάνθη-Πανιώνιος (0-0).

Το β΄ μισό της περιόδου 2008-09 δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας στη Β΄ Εθνική για να αποκτήσει αγωνιστική εμπειρία και τον Ιούνιο 2009 επανήλθε στον Πανιώνιο.Το καλοκαίρι του 2012 κι ενώ στον Πανιώνιο είχε καθιερωθεί πλέον ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας, το ενδιαφέρον απόκτησής του από τον Ολυμπιακό μετουσιώθηκε σε πράξη και την περίοδο 2012-13 υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά.

Το Δεκέμβριο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ισπανική Λεγανές για έξι μήνες, πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές και ένα τέρμα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο ισπανικός σύλλογος να προχωρήσει, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments