Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δουλειά με το… καλημέρα – Οι σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δουλειά με το… καλημέρα – Οι σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την ορκωμοσία των μελών της πρώτης του κυβέρνησης, θα έχει σειρά επαφών. Δείτε το πρόγραμμά του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση γνωριμίας σήμερα στις 17:30 με τον επικεφαλής του SSM κ. Andrea Enria, που βρίσκεται στη χώρα μας. Στις 18:00 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο. Μισή ώρα αργότερα, θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, το σχεδιασμό για τη ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία από τις προεκλογικές του ομιλίες είχε τονίσει ότι θα κάνει τα πάντα για τη διάσωση της, ενώ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες για όσους έφεραν τη ΔΕΗ σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ορκίστηκε η κυβέρνησή του

Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της πρώτης του κυβέρνησης και τις τελετές παράδοσης – παραλαβής τρων υπουργείων, θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά για τα “καυτά” θέματα της επικαιρότητας.

Χατζηδάκης για ΔΕΗ: Προτεραιότητα ένα σχέδιο σωτηρίας της

Τους στόχους του ως νέος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποκάλυψε ο Κωστής Χατζηδάκης. «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον τόπο και κυρίως για τα μεσαία και κατώτερα στρώματα», διαβεβαίωσε ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (9/7/19) και εξήγησε ότι το Υπουργείο που αναλαμβάνει, είναι σημαντικό γιατί έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και με την οικονομία.

«Εχει να κάνει με την καθημερινότητά μας γιατί σχετίζεται με θέματα όπως το χθεσινό μπλακ άουτ, γιατί χωρίς το ρεύμα πάει πίσω η ζωή μας. Με την οικονομία γιατί η ενέργεια είναι κομβικής σημασίας για τις επενδύσεις στη χώρα. Είναι βασικός μοχλός για να έρθουν επενδύσεις από μέσα και έξω», σημείωσε ο νέος υπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments