Πολιτισμός

Spice Girls: Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε γιατί δεν πήρε μέρος στο reunion

Spice Girls: Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε γιατί δεν πήρε μέρος στο reunion
Spice Girls: Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να μην ακολουθήσει την περιοδεία του συγκροτήματος.

Spice Girls: Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για την απόφασή της να μην ακολουθήσει τις Spice Girls στην περιοδεία επανασύνδεσης του θρυλικού βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος σε νέα συνέντευξή της στο Vogue Germany. Η Μελ Β πρόσφατα δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένη» επειδή η Μπέκαμ δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα σόου του γκρουπ, αλλά η fashionista και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ επέμεινε απλώς ότι η ζωή της είναι σε διαφορετικό στάδιο τώρα σε σχέση με την εποχή που ήταν μέλος των Spice Girls.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού τόπλες να κρατά ένα τεράστιο σακάκι δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail: «ότι απαιτείται θάρρος…» «Για παράδειγμα, χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει: “Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου».

«Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι… Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών, δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου».

Οι Spice Girls ήταν βρετανικό ποπ συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες. Τα μέλη του ήταν η Victoria Adams (Beckham), η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Melanie Chisholm και η Geri Halliwell. Οι Spice Girls είναι το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο.

Υπέγραψαν συμβόλαιο με την Virgin Records και κυκλοφόρησαν το 1996 το πρώτο τους single “Wannabe” το οποίο άγγιξε την πρώτη θέση στα charts σε 31 χώρες κάτι που τις καθιέρωσε ως παγκόσμιο φαινόμενο. Χαρακτηρίστηκαν πρωτοπόροι στην εφηβική ποπ μουσική την δεκαετία του 90. Στις επιτυχίες τους συμπεριλαμβάνουν παγκόσμιες περιοδείες, κατοχές ρεκόρ, καθιέρωση παγκόσμιων εικονικών συμβόλων όπως το Union Jack Dress όπως επίσης και την χαρακτηριστική τους φράση “Girl Power”. Το 1997-1998 οι Spice Girls γύρισαν την πρώτη τους ταινία Spiceworld.

Το πρώτο τους άλμπουμ Spice το οποίο παραμένει ακόμα και σήμερα το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο από γυναικείο συγκρότημα με πάνω από 23 εκ. αντίτυπα.[1]. Ειδικότερα άγγιξε την κορυφή στο Ηνωμένο Βασίλειο με 3,928,826εκ. αντίτυπα (10 φορές πλατινένιο), στην Ευρώπη με 9,400,000 εκ. (9 φορές πλατινένιο), στην Αυστραλία με 420,000 χιλιάδες (6 φορές πλατινένιο) όπως επίσης στον Καναδά με 1,000,000εκ (διαμαντένιο). Συνολικά έχουν πουλήσει 75εκ. δίσκους μόνο με 4 albums και 12 singles, χρίζοντας τες το πιο επιτυχημένο βρετανικό συγκρότημα μετά τους Beatles.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments