Ελλάδα

Δόμνα Μιχαηλίδου: Βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά

Δόμνα Μιχαηλίδου: Βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά
Δόμνα Μιχαηλίδου: Η νέα υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έκανε τις πρώτες της επαφές στο υπουργείο και διαβεβαίωσε ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Με πολλή δουλειά θα διασφαλίσουμε ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, τόνισε η νέα υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προσερχόμενη νωρίς το πρωί για τις πρώτες επαφές της στο υπουργείο. Τονίζοντας ότι η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, επισήμανε ότι «η δημογραφική μας πολιτική έχει ως κύριο πυλώνα το οικογενειακό επίδομα και το επίδομα για κάθε νέο παιδί, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις μητέρες, αλλά και τις οικογένειες. Το ζήτημα, όμως, είναι να διαμορφώσουμε μία σφαιρική πολιτική, η οποία θα είναι ορθώς διατυπωμένη, αλλά και πολύ σωστά εμπεριστατωμένη, η οποία θα βοηθά όλη την οικογένεια». «Αυτό που έχει πει πάρα πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά. Έχουμε πολλή δουλειά, για να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά» σημείωσε η κ. Μιχαηλίδου.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο

Η νέα υφυπουργός αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τους δήμους για να στηθούν καλύτερα οι υπάρχουσες υποδομές. «Είμαστε το υπουργείο, το οποίο είναι επιφορτισμένο με την προστασία των πιο αδύναμων πληθυσμιακά ομάδων. Άρα, δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο» υπογράμμισε.

Όπως είπε, στοχεύει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημόσιων λειτουργών,  «γιατί δουλειά με έναν άνθρωπο δεν γίνεται. Είναι πολλοί δημόσιοι λειτουργοί στο υπουργείο και στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), οι οποίοι κάνουν χρόνια τη δουλειά τους και με τρομερή αξιοπρέπεια και πρέπει να με εμπιστευτούν, οπότε έχω πολλή δουλειά να κάνω σε αυτό», σχολίασε η υφυπουργός Εργασίας.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Λίγα λόγια για τη νέα υφυπουργό

Η κα Μιχαηλίδου είναι μία από τις πέντε γυναίκες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ και τα τελευταία χρόνια Σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments