Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα: Δε θα περιμένει πολύ ακόμα η ΑΕΚ

Νέλσον Ολιβέιρα: Δε θα περιμένει πολύ ακόμα η ΑΕΚ
Νέλσον Ολιβέιρα: Είναι πρώτος στόχος για την επίθεση, αλλά στην ΑΕΚ δε θα περιμένουν για πολύ ακόμα.

Νέλσον Ολιβέιρα: Η ΑΕΚ έχει βρει τον «εκλεκτό» της για τη γραμμή κρούσης και αυτός φαίνεται ότι είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι ο παίκτης που έχει «βάλει» στο μάτι ο Μιγκέλ Καρντόσο και που πιστεύει ότι «»κουμπώνει» ιδανικά στην Ένωση που θέλει να δημιουργήσει.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν προτίθενται να χάσει πολλές μέρες για την υπόθεση του φορ και δεν σκοπεύει να περιμένει για πολύ την απάντηση του Ολιβέιρα.

Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στον παίκτη και στους εκπροσώπους του, προκειμένου να αποφασίσει σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από την ΑΕΚ θα περιμένουν τον παίκτη να αποφασίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στην Ένωση έχουν το παράδειγμα του Βέρντε που έχει καθυστερήσει πολύ, τόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά και οι διαπραγματεύσεις και δεν θέλει να συμβεί το ίδιο και με τον Ολιβέιρα.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τη θέση του εξτρέμ, ο Ντανιέλε Βέρντε είναι η περίπτωση που ελκύει περισσότερο την ΑΕΚ. Εχει συμφωνήσει με την Ρόμα και πριν καιρό με τους μάνατζερ του παίκτη για το συμβόλαιο του. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του ζήτησαν το ποσό ως προμήθεια που θα έπαιρναν αν τον έφερναν στην Ενωση ελεύθερο. Η ΑΕΚ όμως συμφώνησε να αγοράσει τον Ιταλό παίκτη και οι μάνατζερ βάζουν εμπόδια στο Δικέφαλο.

Παρόλα αυτά στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα τελειώσει αυτή η υπόθεση με αίσιο τέλος. Ωστόσο, χρόνος δεν υπάρχει. Για αυτό και σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία ΑΕΚ-Ρόμα για τον Βέρντε, ο Φεντερίκο Καρτάμπια είναι μια περίπτωση που απασχολεί την Ενωση.

Δίχως όμως τώρα να υπάρχει ανοικτή διαπραγμάτευση. Η Λα Κορούνια έμεινε στην Β’ Ισπανίας και θέλει να δώσει τον παίκτη σε καλή τιμή. Στην Γαλικία την ορίζουν στα 3 εκατ.ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι για τον Αργεντίνο εξτρέμ αν γίνει σωστή διαπραγμάτευση θα πέσει αρκετά το ποσό, μιας και η προοπτική του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στην Ευρώπη είναι σημαντική για τον Καρτάμπια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments