Καιρός

Καιρός: Βροχές και μπόρες το Σαββατοκύριακο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Καιρός: Βροχές και μπόρες το Σαββατοκύριακο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Καιρός: O Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και δεν αποκλείει να υπάρξει νέο πέρασμα ισχυρών και ενδεχομένως επικίνδυνων καταιγίδων.

Καιρός: Νέες μπόρες και ισχυρές καταιγίδες προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για το Σαββατοκύριακο, παρά τις βελτιωμένες συνθήκες που επικράτησαν σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, προειδοποιεί και δεν αποκλείει να υπάρξει νέο πέρασμα ισχυρών και ενδεχομένως επικίνδυνων καταιγίδων της επόμενες ημέρες.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή (12/7/19) τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν τοπικές συννεφιές στα ανατολικά, βόρεια και δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Από το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικά της χώρας. Το βράδυ της Παρασκευής, στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Μακεδονία, ο καιρός θα είναι πάλι άστατος και θα σημειωθούν μπόρες και ισχυρές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικά έντασης 4 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 5 με 6 ενώ στα ανατολικά θα φτάσουν ακόμα και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα ανέβει σταδιακά αλλά δεν θα ξεπεράσει τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά καλός, χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν οι τοπικές μπόρες και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικά της χώρας. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος. Από τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως στα βόρεια της χώρας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments