Πολιτική

Νόνη Δούνια: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τη Βουλή

Νόνη Δούνια: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τη Βουλή
Νόνη Δούνια: Το πρώην μοντέλο και νυν βουλευτής δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τη Βουλή.

Νόνη Δούνια: Την πρώτη της φωτογραφία από την παρουσία της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δημοσίευσε η Νόνη Δούνια. Το πρώην μοντέλο, που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου ποζάρει χαμογελαστή έχοντας ως φόντο τα άδεια έδρανα της Βουλής. «Η πρώτη θεσμική επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμή και δέος!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Νόνη Δούνια βρέθηκε στην τέταρτη θέση των ψήφων στην Α’ Πειραιώς στις εκλογές, κερδίζοντας έτσι τη θέση της στη Βουλή.

Νόνη Δούνια: Σύντομο βιογραφικό

Η Νόνη Δούνια γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1972 και είναι Πειραιώτισσα με επαγγελματική πορεία στο χώρο της μόδας και του θεάματος. Κατάγεται εκ μητρός από τις Σπέτσες. Το 1996 συμμετείχε στα Καλλιστεία του Ant1, ακολουθώντας πορεία μοντέλου. Έχει σπουδάσει στην Κρατική Σχολή ορχηστικής τέχνης καθώς και Σχέδιο μόδας στη σχολή Βελουδάκη. Είχε αναδειχθεί Β Σταρ Ελλάς και Γ Miss Europe στα Πανευρωπαϊκά καλλιστεία.

Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά και στην υδατοσφαίριση με την ομάδα του ΑΟ Καστέλλας. Είναι μητέρα του Στάθη 14 ετών και της Ζαφειρίας 13 ετών. Είναι εθελόντρια στο Χαμόγελο του παιδιού. Ήταν υποψήφια Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία και στις τελευταίες εθνικές εκλογές προτού εκλεγεί τελικά στις τωρινές, ενώ είναι μέλος Δ.Σ. στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Πριν μπει στον χώρο της μόδας είχε κάνει διάφορες δουλειές όπως πωλήτρια, υπάλληλος σε τουριστικό γραφείο και barwoman. Το 1996 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας. Σύμφωνα με το περιοδικό Glam, η πρώτη της επίδειξη μόδας ήταν πάνω σε ένα φέριμποτ που πήγαινε στις Σπέτσες. Η σημαντικότερη στιγμή για την καριέρα της ήταν όταν κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Μις Ευρώπη». Έκτοτε, απέδειξε ότι έχει ταλέντο όχι μόνο στην παρουσίαση αλλά και στην υποκριτική. Αργότερα μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης, παρουσιάζοντας προγράμματα σε κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments