Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Αμφίβολο αν θα ζητήσει άλλον τερματοφύλακα

Πέδρο Μαρτίνς: Αμφίβολο αν θα ζητήσει άλλον τερματοφύλακα
Πέδρο Μαρτίνς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένος από τον νεαρό Τζολάκη.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη τερματοφύλακα, τον Μάριο Σιαμπάνη και οι πληροφορίες ήθελαν τους ερυθρόλευκους να κινούνται και για άλλον πορτιέρο. Ωστόσο οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Τζολάκη κάνουν τον προπονητή της ομάδας να έχει αναθεωρήσει τις σκέψεις του.

Ο 17χρονος πορτιέρε έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του λόγω της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης που τον χαρακτηρίζει, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει εισήγηση στην διοίκηση να μην αποκτηθεί προς το παρόν άλλος τερματοφύλακας, όπως για παράδειγμα ο Μπόμπι Αλέν που κυκλοφορεί ελεύθερος από την Ντιζόν.

Ο Τζολάκης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Πλατανιά το περασμένο καλοκαίρι έναντι 35 χιλιάδων ευρώ ως ανήλικος, χωρίς διαπραγμάτευση με τους Κρητικούς, έχει την δεδομένη στιγμή προβάδισμα σε σχέση με τον Μάριο Σιαμπάνη για το back-up του Ζοζέ Σα. Εξάλλου, ο Σιαμπάνης δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό ως βασικός, δείγμα και της προτίμησης του Μαρτίνς προς τον Τζολάκη.

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ / ÖÉËÉÊÏ / ÏÓÖÐ – ÐÏÃÊÏÍ ÓÔÓÅÓÉÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο ίδιος ο Τζολάκης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με το Αμβούργο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός πως βρίσκεται στην προετοιμασία και παίρνει ευκαιρίες. «Είναι πολύ όμορφο παιδιά σαν κι εμάς να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να παίρνουν αυτές τις ευκαιρίες. Εύχομαι σε κάθε παιδί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα», ανέφερε ο νεαρός και πρόσθεσε.

«Θέλω να είμαι υγιής, να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχω πολλά παιχνίδια στην Κ19». Για την εμφάνιση του κόντρα στο Αμβούργο είπε: «Είναι ξεχωριστή η εμφάνιση, αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά, το ίδιο κι εμείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments