Lifestyle

Βασιλική Μιλλούση: Παντρεύτηκε τον Λευτέρη Πετρούνια και το ανακοίνωσε στο Instagram

Βασιλική Μιλλούση: Παντρεύτηκε τον Λευτέρη Πετρούνια και το ανακοίνωσε στο Instagram
Βασιλική Μιλλούση: Η γνωστή αθλήτρια ένωσε τη ζωή της με τον Λευτέρη Πετρούνια και το ανακοίνωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βασιλική Μιλλούση: Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι εδώ και καιρό ζευγάρι. Μάλιστα, σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Οι δυο αθλητές κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό το γεγονός ότι ένωσαν τις ζωές τους. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή όταν η Βασιλική Μιλλούση προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία που εκείνη και ο αγαπημένος της είναι ντυμένοι στα λευκά και την λεζάντα “Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου. Δεν είναι και άσχημα”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο γάμος έχει γίνει εδώ και μέρες χωρίς κανείς να το πάρει είδηση.

Βασιλική Μιλλούση: Η έκπληξη του Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση έγινε γνωστή σε αρκετό κόσμο από την παρουσία της στο reality επιβίωσης “Nomads” που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι επιστρέφοντας, ο αγαπημένος της Λευτέρης Πετρούνιας με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 5 χρόνια της είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Όταν βγήκα ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση. Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα γιατί δεν ήξερα που μένω. Δεν ήξερα που μένω γιατί όταν επέστρεψα από το παιχνίδι, μείναμε μαζί και μείναμε σε ένα καινούριο σπίτι που το βρήκα έτοιμο ξαφνικά όταν μπήκα μέσα», ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία αναφορικά με τα σχόλια που υπάρχουν για την διαφορά ηλικίας τους απάντησε:

«Δεν με πειράζει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας μου με τον Λευτέρη. Φυσικά το έχω ακούσει. Έχουμε πέντε χρόνια διαφορά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments