Ελλάδα

Ελένη Ερήμου: Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την ηθοποιό για τον θάνατο του πατέρα της

Ελένη Ερήμου: Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την ηθοποιό για τον θάνατο του πατέρα της
Ελένη Ερήμου: Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου κατηγορεί την γνωστή ηθοποιό για τον θάνατο του πατέρα της.

Ελένη Ερήμου:Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη μέρα που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η κόρη του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μήνυση εναντίων της γνωστής ηθοποιού. Μάλιστα, της καταλογίζει ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της. Όλα αυτά σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει και θα αποφανθεί για την σοβαρή κατηγορία. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου υποστηρίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση στο ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του πατέρα της. Ο στόχος της είναι να εξεταστούν στοιχεία που ίσως φωτίσουν κάποιες σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Στη μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μηνύω την Ελένη Ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανάσιου Γιαννακόπουλου σε κίνδυνο ζωής, κατ΄άρθρον 306 Π.Κ. άλλως, επικουρικά διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατ’ άρθρον 307 Π.Κ…

Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο δύο ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει».

Ελένη Ερήμου: Σύντομο βιογραφικό

Η Ελένη Ερήμου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη (1967), στην Πάντειο Σχολή και στη Νομική Αθηνών (1978). Στο σινεμά ξεκίνησε το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και στο θέατρο το 1968 με το έργο «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν. Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 17 ταινίες παίζοντας κυρίως σε κωμωδίες και αισθηματικά δράματα. Ανάμεσα σε αυτές οι ταινίες «Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)», «ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά(1970)», «Μαντώ Μαυρογένους (1971)», «Με φόβο και Πάθος (1972)», κ.α.. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την τηλεόραση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments