Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (14/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (14/7/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Κυριακή (14/7/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Κυριακή (14/7/19).

 • Κριός

Είναι γεγονός ότι δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία της ζωής σας, αγαπητοί Κριοί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε για να την βελτιώσετε, επειδή νιώθετε να έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Τα άστρα σας καλούν να κοιτάξετε τα πράγματα με αντικειμενική ματιά. Ζητήστε τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων, που εμπιστεύεστε την κρίση και τη γνώμη τους. Θα βγείτε από αυτή τη διάθεση πολύ πιο σύντομα και οι εξελίξεις θα σας γεμίσουν ικανοποίηση!

 • Ταύρος

Η ατμόσφαιρα θα σας προσφέρει μεγάλες ποσότητες ενέργειας και ζωτικότητας, αγαπητοί Ταύροι! Όχι μόνο θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, θα απαλλαγείτε τελείως από το άγχος τους. Με την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και τα άστρα στο πλευρό σας, έχετε πλέον τα εχέγγυα να προσεγγίσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει!

 • Δίδυμοι

Είναι πια καιρός να αλλάξετε την οπτική σας για την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε θέσεις για συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις. Τώρα μπορείτε να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές χειρισμού τους. Αν εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διορατικότητά σας, δεν θα απογοητευθείτε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να αναμιχθεί και να επηρεάσει τις αποφάσεις σας, να δράσετε όπως εσείς νομίζετε!

 • Καρκίνος

Η δύναμή σας βγαίνει στην επιφάνεια, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα μπορέσετε να κοιτάξετε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σας, να τα χειριστείτε με περισσότερη προσοχή και ωριμότητα. Η ενέργεια και η ορμή σας είναι στο ζενίθ και θα αποτελέσουν τα όπλα σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ώστε να αποκομίσετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη!

 • Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το σύμπαν σας δίνει μια σημαντική ευκαιρία: Να πάρετε αποστάσεις από τα άτομα του περιβάλλοντός σας και όσα τεκταίνονται σε αυτό! Υπό αυτό το κλίμα, θα μπορέσετε να αποτιμήσετε τη δική σας θέση και να βάλετε μια σειρά σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Μην το παρακάνετε στην σκέψη, γιατί θα πρέπει να επιστρέψετε σύντομα στη δράση και τις υποχρεώσεις σας. Πάντως η ενέργειά σας θα αναπτερωθεί μετά από αυτή τη μικρή ανάπαυλα!

 • Παρθένος

Ανακτάτε τη διάθεσή σας για αλλαγές, αγαπητοί Παρθένοι! Αξιοποιήστε τη συγκυρία αυτής της αίσιας ατμόσφαιρας για να κάνετε έξυπνους ελιγμούς, που θα σας οδηγήσουν στις βελτιώσεις που έχετε ανάγκη. Προσεγγίστε με προσοχή την κάθε απόφασή σας, ώστε να είστε βέβαιοι ότι είναι αυτό που λαχταράτε για να αποτελέσματα που επιδιώκετε. Δικαιούστε να ζητήσετε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, μιας και η άποψή τους είναι πιο αντικειμενική!

 • Ζυγός

Μπαίνετε σε μια ιδιάζουσα φάση για τη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί. Δεν αποκλείεται να ανορθωθούν κάποια εμπόδια, που θα καθυστερήσουν την πορεία σας προς την επιτυχία. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, με καθαρή σκέψη και κυρίως με στιβαρή θέληση. Μπορείτε να κατακτήσετε κάθε κορυφή, αν παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και ρεαλιστές ως προς την πραγμάτωσή τους. Τολμήστε να πειραματιστείτε με καινούργιες ιδέες και πρακτικές, ειδικά αν απέχουν από τα δεδομένα σας!

 • Σκορπιός

Σήμερα θα νιώθετε νευρικοί και εριστικοί, αγαπητοί Σκορπιοί. Αυτή η τάση σας μπορεί να επιφέρει διαφωνίες και εντάσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή δεν το θέλετε αυτό, φροντίστε να κάνετε όσα πρέπει για να το αποφύγετε. Παραμείνετε ψύχραιμοι και χειριστείτε κάθε θέμα που θα προκύψει, με ένα βήμα την κάθε φορά. Αν βιαστείτε, θα κάνετε λανθασμένες κινήσεις που θα επιφέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά!

 • Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μπαίνετε επιτέλους σε μια φάση που θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας! Όσο κι αν αυτό σας γεμίζει ηθική ικανοποίηση και ενθουσιασμό, δεν πρέπει να αφήσετε την έξαρση να σας παρεκκλίνει από την πορεία σας. Σας αναμένουν ακόμα πιο θετικές εξελίξεις, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σας. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα και με την ίδια θέληση!

 • Αιγόκερως

Πρέπει να παραμείνετε ελαστικοί και δεκτικοί, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να θέτετε τελεσίγραφα και να φέρεστε πεισματικά προς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις του περιβάλλοντός σας. Αν εμμένετε στον δικό σας τρόπο, θα εγείρετε συγκρούσεις και θα πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Πρέπει να είστε ανοικτοί και σε πιθανές εναλλακτικές για την επίλυση των προβλημάτων σας.

 • Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται προς όφελός σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ευνοϊκή θέση των άστρων θα ενισχύσει την ώθησή σας να προοδεύσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Τώρα που αίρονται οι όποιες καθυστερήσεις και αμφιβολίες, φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Τα προβλήματα σας έχουν κάνει να τον παραμελήσετε, παραγκωνίζοντας την υγεία αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Ανανεώστε την εμφάνισή σας, ξεκουραστείτε και αρχίστε να απολαμβάνετε τα θετικά που σας αξίζουν!

 • Ιχθύες

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, αγαπητοί Ιχθύες. Ίσως κάνετε κάποιες δυσάρεστες ανακαλύψεις για άτομα του περιβάλλοντός σας, που θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για αυτά. Ωστόσο, προτιμήστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία, αντί να την αφήσετε να σας καταβάλει και να αμαυρώσει τα σχέδιά σας για το μέλλον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης