Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (14/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (14/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (14/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (14/7/19).

 • κριός

Οι εκτιμήσεις σου για τις σκέψεις του εραστή σου, είναι μάλλον ακριβείς, σήμερα. Ωστόσο, αυτό που χρειάζεται, είναι να συγκρατηθείς και να μην παρέμβεις. Είναι αναγκαίο να λύσει τα θέματά του, μόνος του. Όσο κι αν σου φαίνεται ενδιαφέρον να ψάξεις να του βρεις μια γρήγορη λύση, υπάρχουν οφέλη και για τους δυο, αν σταθείς πίσω και παρατηρείς, προς το παρόν. Θα γίνει ξεκάθαρο αν το ταίρι σου, χρειαστεί τη βοήθειά σου.

 • ταύρος

Πολλά μπορεί να φαίνονται αόριστα, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου! Είναι σημαντικό όμως να δεχτείς, ότι σου προσφέρεται μια ισχυρή και παθιασμένη ενέργεια, που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά.Αυτό σου αφήνει την επιλογή να συνεχίσεις να αξιολογείς την κατάσταση της σχέσης σου ή να δεις τ’ αποτελέσματα μιας προσπάθειας. Εμπιστέψου το γεγονός, πως βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αλλαγής, που όχι μόνο θα αλλάξει τη σχέση σου, αλλά θα σε καθοδηγήσει εξ ολοκλήρου.

 • δίδυμοι

Η σχέση σου θα ωφεληθεί, αν γίνει καταμερισμός ευθυνών ανάμεσά σας. Αν θέλεις να έχεις τον έλεγχο στην έκβαση ενός αποτελέσματος, ο εραστής σου θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά, για να το πετύχεις. Προσπάθησε αυτό, να μην το παραβλέψεις ούτε να το αγνοήσεις. Δεν θα μειωθεί με κανένα τρόπο η ανταμοιβή, όταν φτάσει. Η συνεργασία, και η αμοιβαία εφαρμογή των ταλέντων σας, δε θα φέρει μόνο ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα! Θα φέρει κι εσάς πιο κοντά…ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας.

 • καρκίνος

Πολύ συχνά παραιτούμαστε, παραδεχόμενοι την ήττα μας, χωρίς να σκεφτούμε τι παραπάνω θα μπορούσαμε να κάνουμε, για να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ίσως, κατά πάσα πιθανότητα κι εσύ, να αναρωτιέσαι τι περισσότερο μπορείς να κάνεις, για να μετατρέψεις μια εμφανή αποτυχία στην ερωτική σου ζωή, σε κάτι εμπνευσμένο. Μπορεί μια χειρονομία που είσαι σίγουρη πως δε θα κάνει τη διαφορά, τελικά όχι μόνο να προκαλέσει την προσοχή, αλλά να φέρει και μια συγκινητική βελτίωση.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 • λέων

Τι λέει το ρητό? «σου κάνουν δώρο άλογο και το κοιτάς στα δόντια»? Αυτό που εμφανίζεται τώρα στη σχέση σου, δε μπορείς να το δεις σαν δώρο, γιατί μέσα του κρύβει μια πρόκληση. Ωστόσο, αυτό που σου δε σου φαίνεται καθόλου εμπνευσμένο, θα μπορούσε με μια προσεκτικότερη εξέταση, να περιέχει κάτι που θα ζεστάνει την καρδιά σου. Μην βιαστείς λοιπόν να το απορρίψεις.

 • παρθένος

Μια υποχρέωση θα σου παρουσιαστεί σήμερα, για να προσφέρεις, περισσότερα από όσα πιστεύεις πως είναι δίκαιο. Είναι μια απαίτηση που εκμεταλλεύεται την καλή σου θέληση, που όπως φαίνεται θα ωφελήσει περισσότερο τον αγαπημένο σου, παρά εσένα. Ωστόσο, η απάντησή σου σ’ αυτή την παράκληση – ή απαίτηση-θα παρακολουθηθεί. Η συγκατάθεσή σου σε κάτι που είναι αντίθετο από τις αρχές σου, θα σου εξασφαλίσει, πως θα κερδίσεις με άλλους τρόπους! Και ενδέχεται να κάνουν, την οποιαδήποτε ανησυχία ή δυσαρέσκειά σου, να μην έχει διάρκεια!

 • ζυγός

Θα ήταν χρήσιμο να παραμερίσεις τις απόψεις σου, και να εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτά που σκέφτεται ή σε συμβουλεύει ένας στενός σου φίλος, για ένα ερωτικό σου θέμα. Έχεις βγάλει τα δικά σου συμπεράσματα, αλλά θα μπορούσες να κερδίσεις υποστήριξη, με τρόπους που θέλεις ή χρειάζεσαι. Να είσαι πρόθυμη να ακούσεις τη γνώμη κάποιου που σε κατευθύνει σ’ ένα ερωτικό σου θέμα. Μια τέτοια κίνηση, θα σου προσφέρει τη διαβεβαίωση που χρειάζεσαι.

 • σκορπιός

Υπάρχουν οφέλη αν είσαι επιλεκτική και διακριτική αυτή τη στιγμή στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερη. Κάνοντας προσπάθειες για να καταφέρεις το καλύτερο στην ερωτική σου ζωή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, πως θα επικεντρωθείς σε ό,τι είναι ρεαλιστικό και πραγματικό. Εστίασε προσεκτικά, σ’ αυτό που πραγματικά σε εμπνέει.

 • τοξότης

Η προσπάθεια να πετύχεις μια άμεση εξέλιξη ή βελτίωση στην ερωτική σου ζωή, θα σε οδηγήσει σε μειονεκτική θέση. Μπορεί επίσης να φέρεις κάποιον άλλο σε μειονεκτική θέση, κατά τη διαδικασία. Με ποιον τρόπο θα μπορούσες να ζημιώσεις τον εαυτό σου θέλοντας να αλλάξεις ή να σταματήσεις μια ρύθμιση που ταιριάζει και στους δυο σας? Μπορεί να είναι απαραίτητο στην παρούσα στιγμή, να παραμερίσεις τα συναισθήματα και να αξιολογήσεις προσεκτικά, τι διακινδυνεύεις να χάσεις.

 • αιγόκερως

Η δύναμη της πειθούς σου, θα ενισχυθεί σήμερα. Ίσως όμως, ν’ αντιμετωπίσεις ένα πολύ επίμονο εραστή, που δεν θέλει να εξετάσει ένα σημείο που πιστεύεις, πως είναι σημαντικό. Μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις επ’ αόριστο με τον εραστή σου! Αλλά αν αρνείται να σε συναντήσει στα μισά, τότε πρέπει να αναγνωρίσεις τα όρια που υπάρχουν…. και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις, τουλάχιστον για τώρα-ούτως ή άλλως!

 • υδροχόος

Γνωρίζουμε ότι ο φόβος, δεν είναι παράγοντας που παρακινεί οποιοδήποτε σχέδιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να μην αφήνεις τον φόβο της αποτυχίας να επηρεάσει την κρίση ή τις ενέργειές σου τώρα, για ένα ερωτικό σου θέμα. Προσπάθησε να είσαι θετική και αποφασιστική για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα που θα χαροποιήσει την καρδιά σου. Υπάρχουν τρόποι, για να χρησιμοποιήσεις τον φόβο εποικοδομητικά και όχι αρνητικά – ειδικά αν συντελεί στο να τολμήσεις κάτι, που ίσως να μην έκανες διαφορετικά.

 • ιχθύες

Το σύνολο της προετοιμασίας που μπορεί να πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο για να εξελιχθεί η σχέση σου, μπορεί να αντικατοπτρίζει το πόσο περίπλοκες πιστεύεις πως είναι, οι τρέχουσες συνθήκες. Εντούτοις, είναι πιθανόν να προσπαθείς υπερβολικά, ενώ χρειάζεται μια πιο ήπια και συμπονετική προσέγγιση. Κοίταξε προσεκτικά τι απαιτείται, για να κάνεις μικρά βήματα αντί για άλματα, προς το παρόν. Στη συνέχεια, αποδέξου ότι αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις….. και όχι περισσότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης