Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (14/7/19): Με 10 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (14/7/19): Με 10 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος
ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (14/7/19): Ένας μεγάλος υπερτυχερός έπαιξε 10 ευρώ και κέρδισε 5,9 εκατομμύρια.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (14/7/19): Στην Αθήνα παίχτηκε το υπερτυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο κέρδισε περισσότερα από 5,9 εκατ. ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της κλήρωσης της Κυριακής είναι οι: 7, 14, 27, 29, 35 και ΤΖΟΚΕΡ το 12. Επίσης, βρέθηκαν και 29 νικητές στη δεύτερη κύρια κατηγορία κερδών (5άρια) του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, οι οποίοι κερδίζουν από 5.523,84 ευρώ ο καθένας.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (14/7/19): Οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ: Έπαιξε 10 ευρώ και έγινε εκατομμυριούχος

Το τυχερό δελτίο κόστισε 10 ευρώ (20 στήλες) και παίχτηκε σε πρακτορείο στην οδό Αχαρνών 287, στην Αθήνα.

Πώς παίζεται το ΤΖΟΚΕΡ

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα σύγχρονο παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Υπόσχεται τεράστια κέρδη που ενθουσιάζουν και για το λόγο αυτό αποτελεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην Ελλάδα. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Το ΤΖΟΚΕΡ σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε. Το ανανεωμένο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο και ευχάριστο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η μεγαλύτερη διάσταση σας επιτρέπουν να το συμπληρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, η νέα πίσω όψη του αποτελεί έναν σύντομο και χρήσιμο οδηγό παιξίματος.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ διεξάγεται κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 το βράδυ περίπου και μεταδίδεται ζωντανά από το Μακεδονία TV & το συνδρομητικό κανάλι Novasports24HD. Η νικήτρια στήλη και τα αποτελέσματα της διαλογής δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΠΑΠ ΑΕ λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της κλήρωσης. Την εκπομπή παρουσιάζουν η Ράνια Αλευρά, η Μαρία Αντωνά και ο Πάρης Λύκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments