Πολιτισμός

Lashana Lynch: Αυτή είναι η ηθοποιός που “παίρνει” το ρόλο του James Bond

Lashana Lynch: Αυτή είναι η ηθοποιός που “παίρνει” το ρόλο του James Bond
Lashana Lynch: Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την ταινία «Captain Marvel» φέρονταν να αντικαθιστά τον Ντάνιελ Κρεγκ στην νέα ταινία του James Bond. Τι ισχύει τελικά.

Lashana Lynch: Εδώ και μερικές ώρες η είδηση ότι η Lashana Lynch θα έπαιρνε τη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ στη νέα ταινία του James Bond, που θα κυκλοφορήσει το 2020 έκανε το γύρο του κόσμου, προκαλώντας… σάλο. Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη είδηση έφερε κάποιον «πανικό» στους φαν του πράκτορα «007», καθώς είχαν συνηθίσει να τον υποδύεται μια αντρική φιγούρα. Τελικά, τον «συναγερμό» σίγησε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» με δημοσίευμα της, τονίζοντας πως η Lynch δεν θα πάρει τη θέση του Bond, αλλά θα κληθεί να τον αναζητήσει στη νέα του ταινία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα, η Lashana Lynch θα αρχίσει την ταινία στη θέση του «007» αντί του Ντάνιελ Κρεγκ ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε, αλλά θα λάβει εντολές για να τον βρει.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη της ταινίας, θα δούμε τον Ραλφ Φάινς να καλεί τη εν λόγω ηθοποιό στο γραφείο του λέγοντας «Έλα μέσα 007». Εκεί ο Φάινς θα τη δώσει την εντολή να βρει τον Ντάνιελ Κρεγκ και να τον επαναφέρει στη δράση, (ο Μποντ ξεκουραζόταν στη Τζαμάικα) και να αναλάβει τη νέα δύσκολη αποστολή. «Υπάρχει μία κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας όπου ο Μ (τον οποίο υποδύεται ο Ραλφ Φάινς) λέει: «Περάστε μέσα 007″ και βλέπουμε να μπαίνει η Λασάνα. Είναι η στιγμή που θα σας πέσουν τα ποπ κορν στο πάτωμα. Ο Bond παραμένει ο Bond αλλά ο πράκτορας 007 έχει αντικατασταθεί από αυτήν την καταπληκτική γυναίκα», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα Daily Mail. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Bond θα προσπαθήσει να αποπλανήσει τον θηλυκό πράκτορα 007, χωρίς όμως να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Τι είχε ειπωθεί για το μέλλον του James Bond

Η είδηση για την Λασάνα Λίντς, ήρθε μερικούς μήνες μετά την αποκάλυψη της παραγωγού των ταινιών του «007», Barbara Broccoli στον Guardian, όπου δήλωσε πως ο James Bond πρόκειται να παραμείνει ένας ανδρικός χαρακτήρας. Η Broccoli είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, ξεκόβοντας κάθε φήμη για… αλλαγή φύλου στον 007: «Ο Bond είναι άντρας. Είναι γραμμένος ως χαρακτήρας έτσι και πιθανότατα να παραμείνει έτσι. Και αυτό είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να μετατρέπουμε όλους τους ανδρικούς χαρακτήρες σε γυναικείους. Ας δημιουργήσουμε περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες και ας προσαρμόσουμε την ιστορία προς όφελος αυτών των χαρακτήρων».

Ένα, ωστόσο, από τα πράγματα που… μένουν ίδια στον «Bond 25» είναι ο Κριστόφ Βαλτς, που επανέρχεται με το ρόλο του πολύ-πολύ κακού Ερνστ Στάβρο Μπλόφελντ. Παράλληλα, όσον αφορά το Bond 25, γνωρίζουμε οτι το cast περιλαμβάνει τους Daniel Craig ως James Bond, Ralph Fiennes ως M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris ως Moneypenny, Ben Whishaw ως A, Rory Kinnear ως Tanner, Jeffrey Wright ως Felix Leiter, Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch και Rami Malek.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments