Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Τρίτη (16/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Τρίτη (16/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Τρίτη (16/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Τρίτη (16/7/19).

Κριός

Αν το βάλετε σκοπό, είναι δύσκολο για τον/την αγαπημένο/η σας να αντισταθεί στη γοητεία σας. Είτε τους ζητήσετε βοήθεια για τις δουλειές του σπιτιού ή για κάτι πιο συναρπαστικό, ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Ταύρος

Αφιερώνετε πολύ χρόνο στον/στη σύντροφο σας. Σήμερα επικεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει αλλά το κάνετε σπάνια. Αν φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας θα αισθανθείτε καλύτερα.

Δίδυμοι

Το καλύτερο κομμάτι της σχέσης σας με τον/την αγαπημένο/η σας είναι το πόσο διασκεδάζετε μαζί. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, όταν είστε μαζί αισθάνεστε σαν παιδιά. Τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά που διασκεδάζουν και γελάνε παρέα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα και ειδικά κάτι που αφορά τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Γραφτείτε στο γυμναστήριο με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα ενθαρρύνετε και θα υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον, ενώ γυμνάζεστε.

Λέων

Σήμερα σκεφτείτε όλα αυτά τα μικροπράγματα που αγαπάτε στον/στη σύντροφό σας. Σκεφτείτε την καλοσύνη τους και όλους τους τρόπους με τους οποίους κάνουν τη ζωή σας καλύτερη. Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε μελαγχολικοί, θυμηθείτε τις σκέψεις που κάνατε σήμερα και πάρτε τα πάνω σας.

Παρθένος

Σήμερα μια βόλτα στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών με τον/τη σύντροφό σας σάς προκαλεί διάθεση για ψώνια. Μήπως πρόκειται να κάνετε μια μεγάλη κοινή αγορά μαζί; Κάντε έρευνα αγοράς και αν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, ορμήστε!

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό είστε απίστευτα κοινωνικοί. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας σχεδόν δεν έχετε χρόνο για ξεκούραση, αφού βγαίνετε συνέχεια έξω και γνωρίζετε διαρκώς καινούργια άτομα. Από τη στιγμή που σας ευχαριστεί, μην σταματάτε!

Σκορπιός

Ενώ συνήθως είστε αρκετά κοινωνικοί, σήμερα αισθάνεστε πιο εσωστρεφείς. Αναβάλλετε τυχόν κοινωνικές υποχρεώσεις και σχέδια και περάστε ένα ήσυχο βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας.

Τοξότης

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας ζητήσει τη συμβουλή σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε κολακευμένοι. Ζητούν την άποψή σας επειδή πραγματικά εκτιμούν τη γνώμη και την κρίση σας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα επικεντρώσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας στη δουλειά σας και μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε χρόνο για τον/την αγαπημένο/η σας. Αν δεν μπορείτε να είστε μαζί τους, εκφράστε τους την αγάπη σας με ένα τηλεφώνημα.

Υδροχόος

Σήμερα θέλετε να δείξετε την άγρια ή την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας; Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να νομίζει ότι συμπεριφέρεστε κάπως περίεργα αλλά στο τέλος θα επηρεαστεί από τη διάθεση και τον ενθουσιασμό σας και θα σας ακολουθήσει σε ό,τι κάνετε.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε τα άχρηστα πράγματα από τη ζωή σας. Αν κάτι δεν σας ευχαριστεί, αναρωτηθείτε αν πραγματικά το χρειάζεστε. Η αίσθηση ικανοποίησης που παίρνετε από τη σχέση σας σάς βοηθά να αναγνωρίσετε τι είναι σημαντικό και τι όχι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments