Αθλητισμός

Μπγιορν Ένχελς: Και επίσημα στην Άστον Βίλα

Μπγιορν Ένχελς: Και επίσημα στην Άστον Βίλα
Μπγιορν Ένχελς: Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Άστον Βίλα.

Μπγιορν Ένχελς: Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι πλέον -με κάθε επισημότητα- ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα. Ο 24χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί εδώ και καιρό στο στόχαστρο του κόουτς, Ντιν Σμιθ, ωστόσο ο “γάμος” έγινε τώρα, με τον παίκτη να κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ στους “χωριάτες”. Ο Ένχελς αγωνίστηκε 16 φορές στον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας τρία τέρματα, ενώ στη συνέχεια μετέβη στη Γαλλία για λογαριασμό της Ρενς.

Η θητεία του Ένχελς στον Ολυμπιακό

Παρά τις προσπάθειες της Άρσεναλ της Στόουκ Σίτι και της Φούλαμ να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, στις 31 Αυγούστου του 2017, ο παίχτης ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό. Λέγεται ότι το πόσο της μεταγραφής ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Η μεταγραφή αυτή είναι η πιο δαπανηρή υπό την προεδρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη, ενώ είναι κι ανάμεσα στις ακριβότερες που έχει κάνει γενικότερα ο πειραϊκός σύλλογος.

Ο Ένγκελς είναι προϊόν της ακαδημίας της Κλαμπ Μπρυζ. Εκεί παρέμεινε από το 2006 έως και το 2013. Πιο πριν, βεβαίως, είχε ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίας των FC Kaprijke-Bentille, FC Lembeke και Λόκερεν.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξανθή, σε ένα ματς που έληξε 1-1. Μάλιστα, στο ίδιο παιχνίδι πέτυχε και το πρώτο του τέρμα. Στις 22 Οκτωβρίου, πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο Πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τέρμα που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, στον οποίον αγωνίστηκε ως βασικός και για όλο τον 90λεπτο.

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2017 έκανε και το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην πρεμιέρα του, σε έναν αγώνα κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στον οποίον ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 2-3. Κατόπιν, αγωνίστηκε ξανά βασικός, για όλο τον αγώνα, και στον επόμενο ματς της φάσης των 32, εναντίον της Γιουβέντους, στο Τορίνο, στο οποίο ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments