Πολιτική

Ραλλία Χρηστίδου: Εγκαταλείπει το τραγούδι για χάρη της πολιτικής

Ραλλία Χρηστίδου: Εγκαταλείπει το τραγούδι για χάρη της πολιτικής
Ραλλία Χρηστίδου: Την απόφαση να εγκαταλείψει την καριέρα της στη μουσική πήρε η νεοεκλεγείσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ραλλία Χρηστίδου: «Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Επιθυμώ να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα», ανέφερε σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ραλλία Χρηστίδου, μιλώντας για την απόφαση της να εγκαταλείψει την καριέρα της στη μουσική, ούτως ώστε να αφοσιωθεί περισσότερο στην πολιτική, μετά την εκλογή της σε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η διάσημη τραγουδίστρια παράλληλα δεν έκρυψε τη συγκίνηση της αλλά και το αίσθημα ευθύνης που την διακατέχει. Ωστόσο, όπως τόνισε δεν την τρομάζει, αφού της αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες και να διεκδικεί δικαιώματα για άλλους, ατομικά και κοινωνικά, αλλά και να ασχολείται με ζητήματα που άπτονται του πολιτισμού, κυρίως όσον αφορά τη μουσική. Όσο για τη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά η στάση της είναι σαφής: Θα πρέπει να τολμούν περισσότερο και να διεκδικούν θέσεις ευθύνης και λήψης αποφάσεων.

«Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί.

Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ραλλία Χρηστίδου.

Ραλλία Χρηστίδου: Πήγε με μηχανή στη Βουλή για την ορκωμοσία

Με μηχανή επέλεξε να μεταβεί στη Βουλή για τη σημερινή ορκωμοσία η Ραλλία Χρηστίδου. Βέβαια δεν οδηγούσε η ίδια την μηχανή, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα κατά την άφιξη της. Φορώντας λευκό κοστούμι και κράνος, η νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε από τη μηχανή και κατευθύνθηκε χαμογελαστή προς το εσωτερικό του Κοινοβουλίου για την ορκωμοσία.

Αυτή ήταν και η παρθενική εμφάνιση της Ραλλίας Χρηστίδου στη Βουλή. Κι αυτό γιατί μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια να μην κατάφερε να κερδίσει την θέση της στη Ευρωβουλή μέσω των Ευρωεκλογών του Μαΐου, αλλά στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κατάφερε να πάρει την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments