Video

Gossip Girl: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη η δημοφιλής σειρά

Gossip Girl: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη η δημοφιλής σειρά
Gossip Girl: Κάνει comeback έπειτα από επτά χρόνια, αλλά χωρίς τους κλασικούς πρωταγωνιστές.

Gossip Girl: Επιστροφή στη μικρή οθόνη για τη δημοφιλή σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες πριν από μερικά χρόνια. Επτά χρόνια μετά το τέλος της, θα βγει μία νέα εκδοχή της σειράς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του The Hollywood Reporter. Το δημοσίευμα τονίζει ότι οι σκηνοθέτες και παραγωγοί της σειράς θα μείνουν στη θέση τους, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως οι πρωταγωνιστές του πρώτου κομματιού δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν. Αυτό που “ακούγεται” είναι ότι το remake θα αποτελεί επέκταση της σειράς, με μια νέα γενιά εφήβων να βγαίνει στο προσκήνιο.

Gossip Girl: Η πλοκή της σειράς

Το Gossip Girl περιστρέφεται γύρω από τις ταραχώδεις ζωές εφήβων που ανήκουν στην ανώτερη κοινωνική τάξη του Upper East Side στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η σειρά ξεκίνα με την επιστροφή της έφηβης it girl Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν (Μπλέικ Λάιβλι) μετά από τη «μυστηριώδη εξαφάνιση» της. Η Gossip Girl ανακαλύπτει ότι η Serena είχε πάει σε οικοτροφείο στην Κορνουάλη του Κονέκτικατ, αλλά κανένας δεν την υποδέχτηκε στον Μανχάταν με ενθουσιασμό. Η Μπλερ Γουάλντορφ (Λέιτον Μίστερ), της οποίας οι δημιουργοί την περιγράφουν ως «η βασίλισσα στο κέντρο του δικού τους παιχνιδιού σκάκι», είναι η queen bee του κολεγίου Constance Saint Jude prep school.

Αυτή επίσης είναι η παιδική “κολλητή φίλη” και περιστασιακός αντίπαλος της Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν. Ακόμη, στην ιστορία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ο υπότροφος Νταν Χάμφρει (Πεν Μπάντζλι), ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως τον “outsider” από το Μπρούκλιν, την πρώτη αγάπη της Μπλερ, και το δήθεν “golden boy”, Νέιτ Αρτσιμπάλτ (Τσέις Κρόφορντ), και το “κακό αγόρι” και φυσικός κληρονόμος μίας τεράστιας περιουσίας Τσακ Μπας (Εντ Γουέστγουικ), ο οποίος είναι μέρος της ελίτ του Μανχάταν.

Άλλοι χαρακτήρες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ταραχώδη ζωή αυτών των εφήβων είναι η Βανέσσα Άνταμς (Τζέσικα Ζορ), παιδική κολλητή φίλη του Νταν, η Τζένυ Χάμφρει (Τέιλορ Μόμσεν), η έφηβη αδερφή του Νταν, την οποία η Μπλερ χαρακτηρίζει ως “Little J”. Στην συνέχεια, στη σειρά υπάρχουν η Λίλυ βαν ντερ Γούτσεν (Κέλι Ράδερφορντ), μητέρα της Σερίνα και εξίσου κληρονόμος μίας πολύ μεγάλης περιουσίας και ο Ρούφους Χάμφρει, πρώην ιδρυτής του συγκροτήματος Lincoln Hawk και πρώην εραστής της Λίλυ.

Ο Ρούφους είναι πατέρας και επίσημος κηδεμόνας του Νταν και της Τζένυ. Επίσης, σε αρκετά επεισόδια εμφανίζεται και ο πατέρας του Τσακ Μπας, Μπαρτ Μπας, ο οποίος είναι ένας αγενής και πάμπλουτος επιχειρηματίας του Μανχάταν. Τέλος, μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία της σειράς είναι η Ντορότα (Σουζάνα Τσαντκόφσκι), η ιδιωτική υπηρέτρια της Μπλερ ήδη από τα παιδικά της χρόνια. Η επιτυχία του Gossip Girl έφτασε και σε χώρες εκτός των ΗΠΑ. Η σειρά έλαβε ένα μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων για βραβεία καθώς και 18 Βραβεία Teen Choice. Ο τελευταίος κύκλος της σειράς, αποτελούμενη από 10 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου του 2012 και ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2012.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments