Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (18/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (18/7/19)
Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Πέμπτη 18/7/19.

Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Πέμπτη 18/7/19.

Κριός

Θα είναι δελεαστικό να γυροφέρνεις ένα συγκεκριμένο θέμα με το ταίρι σου. Αλλά πιθανότατα γνωρίζεις, πως το να είσαι απλή και ξεκάθαρη, είναι η καλύτερη επιλογή, αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις απαιτούν τώρα την κατανόηση και από τις δύο πλευρές, πως αυτό που θα μεταφερθεί θα περιλαμβάνει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Φρόντισε να αντισταθείς σε οποιαδήποτε παρόρμηση! Και μην αφήσεις έξω από τη συζήτηση, ακόμη και τα θέματα που φαίνονται μικρά. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα, αξίζει να συζητηθεί τώρα….. ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντο μπορεί να φαίνεται.

Ταύρος

Στις ερωτικές σου υποθέσεις, θα αισθανθείς την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς, με περισσότερους από έναν τρόπους. Αλλά φρόντισε να βεβαιωθείς, πως η αποφασιστικότητά σου, δε θα δώσει την εντύπωση της δύναμης ή της χειραγώγησης. Η επιθυμία σου να γίνει κάτι με τον τρόπο που θέλεις, θα αντιμετωπιστεί με αντίσταση, μόνο και μόνο επειδή μπορείς να δεις πώς μια επιθυμητή ανάπτυξη, μπορεί να επιτευχθεί. Ο εραστής σου, μοιράζεται τον ενθουσιασμό σου. Ας είσαι εσύ, εκείνη που θα δημιουργεί ισορροπίες, όταν χρειάζεται.

Δίδυμοι

Οι ερωτήσεις μπορεί να ξεπερνούν κατά κάποιο τρόπο, τις απαντήσεις που αφορούν τα ερωτικά σου θέματα. Αλλά δεν υποκύπτουν στην ανάγκη, να αποκτήσεις άμεση εικόνα για το τι φαίνεται περίπλοκο ή συγκεχυμένο. Με υπομονή και επιτρέποντας στην διαίσθησή σου αρκετή ελευθερία να συγκεντρώσει ορισμένα γεγονότα, μπορείς να αποκτήσεις μια σωστή αντίληψη, του τι φαίνεται να προκαλεί σύγχυση. Απλά μην περιμένεις τη φώτιση, αμέσως.

Καρκίνος

Μια ευχάριστη και θετική εξέλιξη στα ερωτικά σου, θα σε ωθήσει να αποδεχθείς αυτό που πρέπει να γίνει, για να αξιοποιήσεις μια ευκαιρία. Δεν είσαι ακόμα εκεί που θέλεις να είσαι. Αλλά μια χρήσιμη και πολυαναμενόμενη εξέλιξη θα σε καθησυχάσει, λόγω του ότι προσφέρεται από το σύμπαν, η καρποφόρα πρόοδος. Προσπάθησε να μην ακολουθείς άκαμπτες στρατηγικές και να επιτρέψεις την σταδιακή ανάπτυξη της αγάπης. Περίμενες ήδη πάρα πολύ… Δώσε σε όσα ακολουθούν το χρονικό περιθώριο, για να δημιουργήσουν κάποια μαγεία!

Λέων

Μια συμβιβαστική λύση μπορεί να απαιτηθεί, εξαιτίας της ανάγκης σου για ελευθερία μέσα στη σχέση σου. Μια αίσθηση ανησυχίας θα προκαλέσει μια αλλαγή, και όσο είσαι «συντονισμένη» μ’ αυτό, ο εραστής σου, θα παρερμηνεύσει με πολλούς τρόπους την απόφασή σου, να κάνεις κάτι σόλο. Μια προοδευτική πορεία, που θα περιλαμβάνει τον τρόπο που ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον για να διερευνήσετε τόσο τα κοινά όσο και τα ανεξάρτητα ενδιαφέροντά σας, μπορεί να προσφερθεί. Μόνο όμως αν είσαι πρόθυμη να τη δεις!

Παρθένος

Ίσως έχεις συνειδητοποιήσει, πως η έμφαση που έδινες για τις υλικές ανέσεις στην ερωτική σου ζωή πρόσφατα, θα μειωθεί. Και η προσέγγιση ή η στάση σου θα γίνει πιο ευφάνταστη – ή ακόμα και πνευματική. Μια στάση ευγνωμοσύνης μπορεί να είναι απαραίτητη, για να νιώσει πληρέστερη η καρδιά σου! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συνδεθείς με το ισχυρό ερωτικό συναίσθημα, που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Ζυγός

Στη σχέση σου μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται! Δεν περιλαμβάνει καμία εξαπάτηση, με οποιονδήποτε τρόπο! Αλλά ένα ρομαντικό σενάριο μπορεί να εμφανιστεί με έναν τρόπο, όταν η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις, πού έκανες παραχωρήσεις, για μια κατάσταση, που δε σε ικανοποιούσε καθόλου. Το να βλέπεις ένα σενάριο της ερωτικής ζωής σου πιο ρεαλιστικά, θα μετατρέψει αυτό που ήταν ανεκτό, σε κάτι πολύ πιο ισορροπημένο…. και θα προσφέρει πιο παθιασμένο δυναμικό.

Σκορπιός

Ορισμένες γλυκές και πολυτάραχες εξελίξεις, προσφέρονται αυτό το διάστημα. Αλλά θα πρέπει να βοηθήσεις την τύχη να δουλέψει για σένα, κι όχι να περιμένεις να δεις τι θα σου φέρει από μόνη της. Περισσότερες από μία εξελίξεις που ήθελες να βιώσεις, γίνονται εφικτές ή είναι εφικτές. Η τύχη θα ευνοήσει ό, τι είναι πιο ρεαλιστικό. Και θα συνειδητοποιήσεις, πως δεν μπορεί να επιταχυνθεί τώρα.

Τοξότης

Η επιτυχία μιας πολύ αναγκαίας αλλαγής στη σχέση σου, χρειάζεται μια αυθεντική και ενδεχομένως αμήχανη συζήτηση με τον εραστή σου. Ωστόσο, θα εκπλαγείς από αυτά που θα πεις ή θ’ ανακαλύψεις…και θ’ αναρωτηθείς, πού βρήκες το θάρρος να το κάνεις. Για να μιλήσεις ανοιχτά και ειλικρινά, να είσαι πρόθυμη να μιλήσεις από τα βάθη της καρδιάς σου. Η ειλικρίνεια από την πλευρά σου, θα διασφαλίσει την αμοιβαία ειλικρίνεια.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν θεωρείς ότι έχεις βάσιμους λόγους να αγνοήσεις ένα ερωτικό ζήτημα που προέκυψε στη σχέση σου, θα διαπιστώσεις πως ό,τι έχει κατασταλεί, θα γίνει τώρα θέμα συζήτησης. Αυτό θα αλλάξει την τροχιά της σχέσης σου…. αλλά μ’ έναν τρόπο που θα σε καθησυχάσει. Επειδή οι ανάγκες σου αντιμετωπίζονται με τρόπους, που ίσως δεν συνέβαινε προηγουμένως. Για να προοδεύσει η σχέση σου, απαιτείται η εμφάνιση της αλήθειας … κι αυτό είναι που σκοπεύει να κάνει το σύμπαν, για να σε βοηθήσει!

Υδροχόος

Η ερωτική σου ζωή απαιτεί, να κρατάς την ορμητικότητά σου υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή. Όπου αισθάνεσαι την τάση να αυξάνεις τα επίπεδα ενθουσιασμού ή της περιπέτειας, ο εραστής σου, θα νιώθει πιο επιφυλακτικός ή πιο σιωπηλός! Κάτι που θα σε απογοητεύσει. Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου, να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Δώσε στον αγαπημένο σου την ευκαιρία, να προετοιμαστεί για ό,τι περιμένεις απ’ αυτόν. Ο ελεγχόμενος αυθορμητισμός, είναι πολύ καλύτερος, από το τίποτα.

Ιχθύες

Αυτό που χρειάζεσαι τώρα στα ερωτικά σου, είναι να συντονιστείς με τη διαίσθησή σου. Αν το καταφέρεις, θα μπορέσεις να βρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να δεις αν υπάρχει κατανόηση στη σχέση σου ή όχι. Εμπιστέψου τα αισθήματά σου. Μόνη ή σε σχέση, όποια προσπάθεια καταβάλλεις για να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες, είναι σίγουρα σημάδι προόδου. Το παθητικό σου δυναμικό, δεν είναι τόσο μακριά όσο πιστεύεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments