Αθλητισμός

Γιώργος Σαββίδης: Δίνει χίλια διαρκείας σε άνεργους

Γιώργος Σαββίδης: Δίνει χίλια διαρκείας σε άνεργους
Γιώργος Σαββίδης: Σε μια δύσκολη περίοδο, η οικογένεια Σαββίδη δίνει την ευκαιρία σε 1000 άνεργους να βλέπουν από κοντά τον ΠΑΟΚ.

Γιώργος Σαββίδης: Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε και φέτος η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα η οικογένεια Σαββίδη. Σε μια περίοδο που δεν φαντάζει εύκολη για τους περισσότερους ανθρώπους, με το γήπεδο να ορίζεται ενδεχομένως και ως πολυτέλεια για ορισμένους, η οικογένεια Σαββίδη αποφάσισε να σταθεί εμπράκτως στο πλευρό των οπαδών της ομάδας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτσι, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη, θα δοθούν, για μία ακόμη σεζόν, 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν δωρεάν την είσοδό τους στο γήπεδο του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Δικεφάλου κατά την πρώτη περίοδο έχει ξεπεράσει κιόλας το φράγμα των 15.000 καρτών. Κάτι που σημαίνει πως στη δεύτερη περίοδο διάθεσης, τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον κόσμο θα είναι μόλις… 6.000, δεδομένου πως έχει ληφθεί απόφαση να μπει «ταβάνι» στα 22.000 διαρκείας.

Φάμπιο Κοεντράο: Φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σε οριστική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Φάμπιο Κοεντράο ήρθε ο ΠΑΟΚ και έτσι ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αναμένεται να γίνει άμεσα κάτοικος Τούμπας. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Πορτογάλος πρώην διεθνής αμυντικός των Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπογράφοντας έπειτα το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους.

Μάλιστα, ο Ίβηρας άσος θα αναχωρήσει έπειτα για την Ολλανδία μεταβαίνοντας στο Χορστ όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της «ασπρόμαυρης» προετοιμασίας θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments