Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Νέα κρούση του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό

Ματέο Γκαρσία: Νέα κρούση του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό
Ματέο Γκαρσία: Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει νέες επαφές με την Λας Πάλμας για τον Αργεντινό άσο.

Ματέο Γκαρσία: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «χτενίζει» την αγορά για να βρει παίκτες κατάλληλους να τον βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την επιστροφή του στην κορυφή στην Ελλάδα, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά και η είσοδος του στους ομίλους του Champions League. Με τα παιχνίδια των προκριματικών κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν να πλησιάζουν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δυναμώσουν όσο περισσότερο μπορούν το ρόστερ τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του αναζητούν παίκτες που θα δώσουν λύσεις, με το όνομα του Ματέο Γκαρσία να ξεχωρίζει στη λίστα τους.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι ήδη γνωστός στο ελληνικό κοινό. Μόλις την περασμένη σεζόν, ο Άρης τον έφερε στη χώρα μας ως δανεικό από τη Λας Πάλμας σε μια μεταγραφή που δεν βρέθηκε και ιδιαίτερα στο προσκήνιο. Ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του να βάλει το όνομα του στα «μπλοκάκια» όλων των μεγάλων ομάδων, ακόμα κι όταν δεν είχε ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους «κιτρινόμαυρους». Ο Ολυμπιακός είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του, αλλά το «αγκάθι» στην περίπτωση του είχε να κάνει με τα «θέλω» της Λας Πάλμας όπου ανήκουν τα δικαιώματά του.

Κι αυτό γιατί ναι μεν η ομάδα των Κανάριων Νήσων να μην συμπεριλαμβάνει τον 22χρονο παίκτη στα αγωνιστικά πλάνα εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο η τιμή στο «καρτελάκι» του γράφει 3 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως δεν είχε κλείσει το κανάλι επικοινωνίας με την Λας Πάλμας όσον αφορά τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «sdna.gr», οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τον ισπανικό σύλλογο για τον Γκαρσία.

Ο ίδιος ο παίκτης «ψήνεται» στην ιδέα της μεταγραφής στον Ολυμπιακό, όχι όμως και με την προοπτική να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» και να κληθεί να αγωνιστεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα (εντός ή εκτός Ελλάδας). Εν κατακλείδι, η υπόθεση Ματέο Γκαρσία παραμένει ανοιχτή στον Ολυμπιακό και η πειραϊκή ομάδα εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ματέο Γκαρσία: Αρνήθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ

Δεν έχουν σταματήσει ούτε… στιγμή τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη σεζόν «έβγαλε μάτια» στο Κλεάνθης Βικελίδης, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λας Πάλμας, κάτι που ουσιαστικά έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των μεγάλων της Ελλάδας. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχουν στο στόχαστρό τους τον παίκτη. Μάλιστα, δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ όχι απλά θέλει τον Γκαρσία, αλλά του έκανε και πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, η «Provincia» αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ΠΑΟΚ και Dc United είναι δύο από τις ομάδες που έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Γκαρσία, δίχως όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη μεριά, τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν διαψεύσει πως έχει υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα επιμένει στους ισχυρισμούς της. Όσον αφορά την ομάδα του MLS, δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση στη Λας Πάλμας αλλά παρουσιάζεται σαν η τελευταία προσθήκη στη λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments