Nέα της αγοράς

ΟΠΑΠ: Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στο “Game Time” για τον Ολυμπιακό (vid)

ΟΠΑΠ: Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στο “Game Time” για τον Ολυμπιακό (vid)
ΟΠΑΠ: Ο παλαίμαχος πορτιέρε φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Game Time" και μίλησε για τον Ολυμπιακό, τις μεταγραφές αλλά και τα ματς με την Πλζεν.

ΟΠΑΠ: Την άποψή του για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και τις μεταγραφές που έγιναν εξέφρασε στην εκπομπή “Game Time” και τη Λίλα Κουντουριώτη ο παλαίμαχος πορτιέρε των “ερυθρολεύκων” και της Εθνικής Ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης. Ο Νικοπολίδης, φιλοξενήθηκε στο Game Time, τη νέα αθλητική εκπομπή που προβάλλεται κάθε εβδομάδα στα social media και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κάνοντας αναφορά για τον σύλλογο όπου πανηγύρισε δεκάδες τίτλους και εξέφρασε την άποψή του για την προσπάθεια του Ολυμπιακού ενάντια στη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Tσάμπιονς Λίγκ, το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη και τις μεταγραφές των Βαλμπουενά και Σεμέδο. Παράλληλα, έκανε και σχόλιο για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ανάμεσα σε Σενεγάλη και Τυνησία.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης στην εκπομπή του ΟΠΑΠ

Ο Αντώνης Νικοπολίδης (Άρτα, 14 Ιανουαρίου 1971) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής. Αγωνίστηκε τόσο με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε αρχηγός και στους δύο συλλόγους, κατακτώντας αρκετούς τίτλους με αμφότερους. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Euro 2004 με την εθνική Ελλάδας.

Μεγάλωσε στη Βίγλα, ένα παραθαλάσσιο χωριό της Άρτας και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Βίγλας, με την οποία αγωνίστηκε στις διοργανώσεις της τοπικής ΕΠΣ Άρτας. Ξεκίνησε ως επιθετικός, όμως λόγω έκτακτης ανάγκης (ο ίδιος έχει αναφέρει πως άλλαξε θέση με τον συνονόματο ξάδερφό του την ημέρα εκείνη που παντρευόταν) αγωνίστηκε μια φορά ως τερματοφύλακας, θέση στην οποία τελικά καθιερώθηκε. Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Αναγέννηση Άρτας, από την οποία αποχώρησε το 1989 για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, σε ηλικία 18 ετών. Τα πρώτα έξι χρόνια ήταν (συνήθως) αναπληρωματικός του Πολωνού τερματοφύλακα Γιόζεφ Βάντσικ. Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό έγινε λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Euro 2004.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments