Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις σε δημόσιους φορείς, ΕΛΓΑ και ΔΕΔΔΗΕ

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις σε δημόσιους φορείς, ΕΛΓΑ και ΔΕΔΔΗΕ
ΑΣΕΠ: Νέοι διαγωνισμοί για υποψηφίους 18 - 65 ετών οι οποίοι διεκδικούν 275 θέσεις σε ΕΛΓΑ, ΔΕΔΔΗΕ και δημόσιους φορείς.

ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις για διαγωνισμούς με “έπαθλο” 275 θέσεις σε δημόσιους φορείς, αλλά και στους ΕΛΓΑ, ΔΕΔΔΗΕ, βγήκαν στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα. Εάν είστε από 18 έως 65 ετών και ενδιαφέρεστε για τις προσφερόμενες θέσεις, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω προκηρύξεις.

ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε στη δημοσιότητα προκήρυξη για έξι θέσεις εργασίας, όσον αφορά τη Σαμοθράκη, την Κεφαλονιά και την Κόρινθο. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συλλέξετε από τις παρακάτω προκηρύξεις:

Προκήρυξη για Κεφαλονιά (Έως 27 Ιουλίου)

Προκήρυξη για Κόρινθο (Έως 29 Ιουλίου)

Προκήρυξη για Σαμοθράκη (Έως 29 Ιουλίου)

ΕΛΓΑ

Ο ΕΛΓΑ εξέδωσε προκήρυξη ζητώντας 150 νέους εργαζόμενους.  Ο ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας. Όσοι προσληφθούν θα υπογράφουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Ο ΕΛΓΑ ζητά 140 γεωπόνους και 10 κτηνιάτρους.

Προκήρυξη ΕΛΓΑ

Δημόσιοι Φορείς

Προκηρύξεις για θέσεις εργασίας έχουν εκδοθεί επίσης από αρκετούς φορείς. Προσωπικό ζητείται από την Εφορία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, την Εφορία Αρχαιοτήτων Φλώρινας, τον ΦοΣΔΑ, το ΚΕΘΕΑ, τη ΔΕΥΑ Ηρακλείου, το Υπουργείο Παιδείας, την Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Κρήτης και το Υπουργείο Πολιτισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments