Διεθνή

Ιρλανδία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σε πλήθος σε νεκροταφείο

Ιρλανδία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σε πλήθος σε νεκροταφείο
Ιρλανδία: Τον τρόμο έσπειρε σε νεκροταφείο του Ντάνταλκ, ο οποίος μπήκε το αυτοκίνητο εντός του νεκροταφείου και χτύπησε έναν άνθρωπο.

Ιρλανδία: Συναγερμός έχει σημάνει στο Ντάνταλκ της Ιρλανδίας, καθώς πριν από λίγη ώρα ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στο στο Κοιμητήριο του Αγίου Πατρικίου. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ενώ μικρά τραύματα φέρεται να έχουν αρκετοί παριστάμενοι. Στο νεκροταφείο υπήρχε πλήθος κόσμου την ώρα του περιστατικού, καθώς εκείνη τη στιγμή τελούνταν τρισάγια για τους νεκρούς τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εισήλθε στο χώρο του νεκροταφείου με μεγάλη ταχύτητα ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες, έκανε όπισθεν και χτύπησε έναν άνθρωπο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, που φέρεται ως ύποπτος για το περιστατικό. Επίσης, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι οι παριστάμενοι έπρεπε να πηδήξουν μακριά από την πορεία του αυτοκινήτου για να μην πέσουν στις ρόδες του.

«Το έκανε επίτηδες» δήλωσε στους Irish Times ο Σάιμον Κόνροϊ, ένας από τους εκατοντάδες που βρίσκονταν στο νεκροταφείο την ώρα του περιστατικού. Μάλιστα, ο νεαρός επέλεξε να πέσει με ταχύτητα στο πλήθος λίγο μετά τις 16:00 (τοπική ώρα) και λίγο αφού είχε αρχίσει η τελετή και όλος ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο. «Υπήρχαν πολλά παιδιά που έκλαιγαν, ήταν πολύ τρομακτικό. Αρχικά υπήρξε μεγάλη σύγχυση» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας πως το νεκροταφείο ήταν γεμάτο κόσμο που έφτανε ίσως και τα 1.000 άτομα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments