Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Έκανε αιφνιδιαστικό “ντου” σε γάμο και φίλησε τη νύφη (vid)

Ντόναλντ Τραμπ: Έκανε αιφνιδιαστικό “ντου” σε γάμο και φίλησε τη νύφη (vid)
Ντόναλντ Τραμπ: Όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Δείτε τι έκανε σε γαμήλια τελετή στο Νιού Τζέρσεϊ.

Ντόναλντ Τραμπ: Αποτελεί μια περσόνα που είτε την αγαπά κανείς, είτε τη μισεί. Σίγουρα, οι haters του έχουν αυξηθεί κατακόρυφα από τη στιγμή που εκλέχθηκε πρόεδρος της Αμερικής, λόγω των -κατά καιρούς- ρατσιστικών και “εμπρηστικών” δηλώσεών του. Στην Αμερική πάντως, το fanbase του προέδρου είναι ακόμη μεγάλο και οι υποστηρικτές του θα ήθελαν σίγουρα να τον δουν από κοντά για ένα λεπτό και να του σφίξουν το χέρι. Φανταστείτε λοιπόν πως θα ένιωσε ένα ζευγάρι από το Νιού Τζέρσεϊ, βλέποντας τον Τραμπ να μπουκάρει απρόσκλητος στη γαμήλια τελετή. Φυσικά, όλα έγιναν… εκ του ασφαλούς για τον Τραμπ.

Αφ’ ενός, η τελετή έγινε στο Trump National Golf Club Bedminster, μέρος όπου ανήκει στον μεγιστάνα και πρόεδρο. Αφ’ ετέρου, οι νεόνυμφοι είναι… Τραμπικοί μέχρι το κόκκαλο (με σύνθημα “Make America Great Again”, οπότε δεν υπήρξε κάποια δυσάρεστη έκπληξη, όπως -ίσως- θα γινόταν, εάν επρόκειτο για ζευγάρι δημοκρατικών. Μόλις ο Τραμπ μπήκε στον χώρο όπου έμεινε για μόλις 15 δευτερόλεπτα γνώρισε την αποθέωση. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, «USA, USA, USA», αλλά και το αγαπημένο του σύνθημα «Make America Great Again». Εκείνος αντάμειψε τη νύφη με ένα φιλί και χαιρέτησε τον κόσμο.

Ο Τραμπ καλεσμένος στον γάμο

Πιέσεις από το Κογκρέσο στον Τραμπ

Συνάντηση με ομάδα γερουσιαστών για το θέμα των κυρώσεων κατά της Τουρκίας μετά την απόφαση της Άγκυρας να προχωρήσει με την εγκατάσταση του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο Ντόναλντ Τραμπ καθώς, όπως γράφει η Wall Street Journal, «το Κογκρέσο αυξάνει την πίεσή του για κυρώσεις».

Μέχρι στιγμής ο Τραμπ έχει ανακοινώσει μόνο ότι οι ΗΠΑ θα σταματήσουν τις πωλήσεις μαχητικών F-35 στην Τουρκία, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να φέρεται να έχει πει σε συμβούλους του, σύμφωνα με την WSJ, ότι θέλει να αποφύγει τις περαιτέρω κυρώσεις κατά της Τουρκίας λέγοντας ότι έχει δώσει σχετικές διαβεβαιώσεις στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αμερικανική εφημερίδα υπενθυμίζει τη συνάντηση που είχαν Ερντογάν και Τραμπ στο περιθώριο της συνόδου των G-20 τον Ιούνιο στην Ιαπωνία στην οποία στόχος του Τούρκου προέδρου ήταν η αποκλιμάκωση της έντασης της κρίσης για τους S-400. Το Κογκρέσο, αναφέρεται στο ρεπορτάζ, έχει υιοθετήσει μια πιο σκληρή στάση απέναντι στην Άγκυρα πιέζοντας τον Λευκό Οίκο να υιοθετήσει μέτρα ή αλλιώς να ρισκάρει να αναλάβει δράση το συγκεκριμένο σώμα κατά της Τουρκίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments