Ελλάδα

Μάνος Παπαγιάννης: Σε κατάσταση σοκ από τη δολοφονία στην καφετέρια (vid)

Μάνος Παπαγιάννης: Σε κατάσταση σοκ από τη δολοφονία στην καφετέρια (vid)
Μάνος Παπαγιάννης: Τι δηλώνει η δικηγόρος του για τη χθεσινή δολοφονία που έλαβε χώρα στην καφετέρια του Έλληνα ηθοποιού.

Μάνος Παπαγιάννης: Μαφιόζικη εκτέλεση σηµειώθηκε χθες το απόγευµα σε γνωστό καφέ-µπαρ στο Περιστέρι, ιδιοκτησίας του γνωστού ηθοποιού και της συζύγου του. Η δολοφονία έγινε µπροστά στα µάτια πολλών θαµώνων, στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, οι οποίοι τροµοκρατηµένοι άρχισαν να τρέχουν και να καλούν σε βοήθεια.

Το θύµα διακοµίστηκε στο Αττικό Νοσοκοµείο εν ζωή και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Η αναγνώριση της ταυτότητάς του έγινε από συγγενείς του που κλήθηκαν στο νοσοκοµείο. Φυσικά σοκαρισμένος είναι ο Μάνος Παπαγιάννης, όπως και η γυναίκα του Αγγελική Δαλιάνη για το περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ήταν εντελώς κυνικός και χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη μίλησε για το περιστατικό και μεταξύ άλλων ανέφερε. «Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας», είπε η δικηγόρος του ηθοποιού.

Δείτε τις δηλώσεις της:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments